پخش زنده
امروز: -
محققان جهاددانشگاهی مازندران با فرموله کردن جلبک اسپیرولینا به تنقلات کودکان و ادویه و آرد غذاهای غنی شد وسودمند تولید کردند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران گفت: بیشترین مقدار پروتئین همراه با مواد ضروری، مواد مغذی و اسیدهای آمینه وانتی اکسیدان را دارد
دکتر قلی زاده افزود بابیان اینکه بیش از یک دهه است جهاد دانشگاهی مازندران درزمیینه کشت وفراوری جلبک اسپیرولینا فعالیتهای تحقیقاتی انجام میدهد تصریح کرد در یک سال گذشته تولید غذای فراسودمند دردستور کار قرار گرفت
او افزود کودکان بدلیل علاقه به تنقلات فاقد ریزمغذی در خطر سوءتغذیه هستد که باافزودن پودر جلیک اسپیرولینا مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین میشود
دکتر قلی زاده افزایش سیتم ایمینی در همه سنین را از ویزگی این ماده مغذی عنوان کرد
گزارش خانم نجاتی: