پخش زنده
امروز: -
مرکز هم آفرینی داروهای زیستی ونوترکیب در اصفهان راه اندازی میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ بنابر اعلام مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، معاون علمی رییسجمهور در آیین امضای توافقنامه ایجاد «مرکز همآفرینی داروهای زیستی و نوترکیب» با اشاره به امضای توافقنامه سهجانبه راهاندازی مرکز همآفرینی زیستفناوری در اصفهان گفت: این مرکز با همت جهاد دانشگاهی، مشارکت بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی به یکی از مراکز توسعه فناوریها و محصولات زیستفناوری منطقه بدل خواهد شد.
روح الله دهقانی افزود: امروز و مقارن با چهل و چهارمین سالگرد تاسیس شجره مبارک جهاد دانشگاهی، یک موافقتنامه سهجانبه بین جهاد دانشگاهی، بخش خصوصی همکار و سرمایهگذاری معاونت علمی امضا شد تا یکی از زیرساختهای بدون استفاده، به زیرساختی برای توسعه نوآوریهای زیستی و تولید داروهای نوترکیب ارتقا پیدا کند.
وی گفت: بر اساس این توافقنامه سه جانبه، ساختمانی در استان اصفهان که حدود به ۴۰ هزار متر زیربنا دارد و سالها نیمه کاره رها شده است، با همت و پیگیری جهاد دانشگاهی، همکاری بخش خصوصی و حمایت جدی معاونت علمی، به یکی از بزرگترین مراکز توسعه محصولات، خدمات و فناوریهای زیستی تبدیل خواهد شد به طوریکه بتواند در منطقه به عنوان یکی از قطبهای توسعه زیستفناوری مطرح شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: قرار است این مرکز در قالب این همکاری سه جانبه، ظرف دو سال آینده به بهره برداری برسد ودر این توافقنامه، جهاد دانشگاهی در اختصاص ساختمان و زمین مشارکت داشته است.
روح الله دهقانی افزود: همچنین مشارکت هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی که در حوزه دارو فعالیت میکند و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مالیاتی و دیگر حمایتهای معاونت علمی به تکمیل و بهرهبرداری از این مرکز کمک خواهد کرد.
وی گفت: علاوه بر این حمایتها، یک اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ۲۰۰ میلیارد تومانی هم برای حمایت از شرکت دانش بنیان و مجموعههای تحقیقاتی که در این مرکز مستقر میشوند، اختصاص مییابد تا معنای واقعی مولد سازی، همکاری مردم و بخش عمومی در ایجاد ثروت و ارزش افزوده محقق شود.
وی با بیان اینکه مرکز همآفرینی که ایجاد خواهد شد میتواند یکی از قطبهای توسعه زیستفناوری منطقه باشد، افزود: اصفهان در میان تمامی شهرهای دیگر شهری است که توانسته نخبگانش را به دلیل زیرساختهای فرهنگی اقتصادی و... در خودش نگه دارد. این استفاده از نخبه بومی، هزینههای پایینتر و ظرفیتهای بومی، یک فرصت ویژه ایجاد کرده است تا افق روشنی پیش روی اقتصاد دانشبنیان این استان و به ویژه توسعه فناوریهای زیستی قرار بگیرد.