بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، این سامانه با بهرهگیری از هوش مصنوعی تمام مراحل تولید، بازرگانی، حمل و نقل و تعمیرات را تحت پوشش خود قرار میدهد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر با اشاره به طراحی و راهاندازی سامانه یکپارچه «سیمرغ» به ابتکار مدیران باتجربه پتروشیمی پردیس، گفت: این ابتکار بر پایه دانش، تخصص و برنامهریزی شکل گرفته و یک افتخار است که انتظار داریم این سامانه برای همه پتروشیمیهای زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری غدیر فعال شود.
مهدی عبوری در آیین رونمایی سامانه یکپارچه مدیریت و راهبردی غدیر، افزود: نرمافزار یکپارچه «سیمرغ» به همت مدیران موفق و باتجربه پتروشیمی پردیس عملیاتی شد. ما سالها دنبال راهاندازی سامانه بازرگانی بودیم که این مهم با راهاندازی سامانه سیمرغ محقق شد. در این سامانه فعالیتهای متعددی نظیر بازرگانی، مالی، حمل و نقل و... انجام میشود و در تلاش هستیم تا امور تعمیراتی را هم به ظرفیتهای این سامانه اضافه کنیم.
پشتیبانی سامانه یکپارچه «سیمرغ» با هوش مصنوعیمدیرعامل پتروشیمی پردیس نیز در حاشیه آیین رونمایی از نرمافزار یکپارچه «سیمرغ» گفت: در راستای ایجاد شفافیت و اجرای حاکمیت شرکتی، در یکسال گذشته روی این نرمافزار کار کردیم. این نرمافزار بسیاری از چالشها و مشکلات ما را در پتروشیمی پردیس در حوزههای تولید تا فروش مرتفع میکند. خوشبختانه این نرمافزار مجوزهای امنیت شبکه را از افتا و امنیت شبکه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با ۹۸.۵ درصد ضریب امنیتی دریافت کرده است.
سیدمحمدرضا میری لواسانی اظهار کرد: نرمافزار یکپارچه «سیمرغ» سامانه بسیار جذابی برای شرکتهای پتروشیمی است که با پشتوانه هوش مصنوعی در این شرکتها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی با بیان به اینکه ما در ابتدا مخاطرات مالی و عملیاتی را بررسی کردیم و براساس چالشهایی که داشتیم نرمافزار «سیمرغ» را طراحی کردیم، اضافه کرد: این نرمافزار یک نرمافزار جامع و یکپارچه است که از زمانی که ما خوراک را تحویل میگیریم، شروع میکند به تجزیه و تحلیل تولید ما، شاخصهای تولید و فرایندی را بررسی میکند و کاغذبازی را از فرایند فروش محصول حذف میشود. میری لواسانی ادامه داد: مشتریهای فهرست شده ما میتوانند در مناقصه معکوس زمانی شرکت کنند و بهصورت خودکار و هوشمند پیآی صادر شده و برای مشتری ارسال میشود.
وی همچنین در مورد دیگر مزایای سامانه سیمرغ توضیح داد: رفع تعهد ارزی ما در سامانه بانک مرکزی نیز در این نرمافزار قرار داده شده است. صفر تا صد این نرمافزار در پتروشیمی پردیس نوشته شده و در هیچ شرکت پتروشیمی تا کنون مشابه آن وجود نداشته است. مهمترین بخش این نرم افزار تحلیل دادههاست. ۱۷ سال سابقه نشریات تخصصی آرگوس و پرافرسی را بهعنوان سورسینگ منابع به این نرمافزار دادیم و با استفاده از هوش مصنوعی پیشبینی سودآوری محصول ما در ماههای آینده برای مشتریان نشان داده میشود.
مدیرعامل پتروشیمی پردیس گفت: در جشنواره خوارزمی امسال این نرمافزار را به عنوان نرمافزار جامع ERP صنعت پتروشیمی ارائه خواهیم داد. کل عملیات آن براساس هوش مصنوعی مدیریت میشود و هیچ فرایند انسان محوری در آن دخیل نیست. این نرمافزار یکی از مهمترین معضلات ما در حوزه گزارشگیری از تولید تا فروش را حل میکند و روی سودآوری ما به شدت تأثیر میگذارد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر در بخش دیگری سخنان خود گفت: از سال ۹۶ که مرحله سوم پتروشیمی پردیس به بهرهبرداری رسید تا امروز، اولین بار است که این شرکت در سه ماه متمادی رکورد تولید بالای ۳۰۰ هزار تن ماهیانه را به نام خود ثبت میکند، این افتخاری برای مجموعه غدیر است که باید تداوم بیابد.
عبوری اظهار کرد: مدیران و کارشناسان بسیار فعال و باتجربهای در پتروشیمی پردیس با انگیزه بالا در حال تلاش هستند و این انگیزه بالا باعث تولید مستمر میشود، حتی قطعی ۷۲ روزه گاز در سال گذشته هم نتوانست این موضوع مهم را تحت تأثیر قرار دهد.
وی با تاکید بر اینکه ما باید افتخار کنیم که در مجموعه خود قانون جامعه خدمات ایثارگران را که مصوب مجلس شورای اسلامی است، رعایت میکنیم گفت: در پتروشیمیهای زیرمجموعه غدیر گامهای خوبی در این زمینه بهویژه در شرکت نفت و گاز پارسیان و پتروشیمی پردیس برداشته شد و حدود ۶۰ درصد نیروها مشمول این قانون شدند که این قانون باید کامل اجرا شود و این نیروها به نیروهای رسمی پتروشیمی تبدیل شوند.
پیش از برگزاری آیین رونمایی از سامانه نرمافزار یکپارچه «سیمرغ» مهدی عبوری، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر از روند تولید محصول اوره و آمونیاک در پتروشیمی پردیس و اسکله بارگیری اختصاصی این پتروشیمی و فرایند صادرات محصولات آن بازدید کرد.