از ابتدای سال ۱۴۰۳ در استان کهگیلویه و بویراحمد؛
ثبت بیش از ۱۱ هزار نفر اقامت در اقامتگاههای روستایی
از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون ۱۱ هزار و ۲۷۳ مسافر در اقامتگاههای روستاهای هدف گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرش شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سعید طالبی پور اظهارکرد: وجود ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد در کنار صدها روستای با طبیعت بکر و منظرههای چشم نواز مناطق یاد شده را مقصد علاقهمندان به روستاگردی و تجربه زندگی سنتی در این استان کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: روستاهای مارین، کریک، کاکان، الگن، کوخدان و ده شیخ از جمله روستاهای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد هستند که زیرساختهای طبیعت گردی در بیشتر این نقاط ایجاد شده است.
او افزود: پذیرش مسافر در اقامتگاههای بومگردی استان روند افزایشی دارد که با توجه به اینکه بیشتر این زیرساخت در روستاها قرار دارد این امر یکی دیگر از نشانههای استقبال ایرانگردان از روستاگردی در کهگیلویه وبویراحمد است.
طالبی پور با اشاره به اینکه اقامتگاههای بومگردی با پذیرش هشت هزار و ۴۹۴ نفر سهم قابل توجهی در پذیرش و اسکان گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد داشته اند تاکید کرد: این آمار نشان میدهد که ایرانیان به زندگی سنتی و تجربه اقامت در مناطق روستایی و عشایر علاقهمند است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ نیز ۱۰ هزار و ۸۰۰ مسافر در اقامتگاههای بومگردی استان اسکان داده شدند تاکید کرد: استقبال از تجربه زندگی در این زیرساختهای گردشگری روز به روز در حال افزایش است.
او گفت: بومگردی شاخهای از صنعت گردشگری است که در پاسخ به اشتیاق و علاقه گردشگران به طبیعت گردی و تجربه زندگی در اقامتگاهها و محیطهای بومی، در جوامع بشری بویژه جوامع روستایی رواج یافته است.
طالبی پور ادامه داد: در این زیرساخت با بهره گیری خردمندانه از منابع طبیعی و محیط زیست نقش مهمی در توانمندسازی جوامع محلی ایجاد میشود، مهمترین تمایز مراکز اقامتی بوم گردی داشتن سبک سنتی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال همچنین پنج هزار ۵۳۷ نفر در هتل ها، پنج هزار و ۹۴۰ نفر در اقامتگاههای سنتی گردشگری، یک هزار و ۴۰ نفر در مهمان پذیرها، یکهزار و ۴۴۰ نفر در هتل آپارتمان و ۱۱ هزار و ۲۷۳ نفر در خانههای مسافر استان پذیرش شده اند.
طالبی پور گفت: اردوگاههای گردشگری با ۲۱ هزار، زایرسراها با ۷۳ هزار نفر پذیرش مسافر نقش مهمی در اسکان گردشگران در استان داشته اند.
او با اشاره به اینکه مجموع اقامت در زیرساختهای گردشگری رسمی و غیررسمی استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱۱ هزار نفر بوده تاکید کرد: هتل بیمارستانها و اقامتگاههای سنتی بین راهی از دیگر محلهای پذیرش مسافران در استان بوده اند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ تخت در مناطق مختلف استان آماده پذیرش مسافران و گردشگران است که شمار قابل توجهی از این زیرساختها در روستا قرار دارد.