پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: طرح جهاد آبرسانی در استان ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تکمیل طرح، یکهزار و ۵۵۰ روستا از آب پایدار بهرهمند خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، صابر علیدادی در نشست شورای اداری استان خوزستان در اهواز با بیان اینکه طرحهای کوتاه مدت متناسب با تنش آبی آغاز شد که در مجموع ۹۵ طرح با اعتبار ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در شهرها و روستاها در حال اجرا است، گفت: سه اقدام مهم و زیربنایی دولت در زمینه آب و فاضلاب استان انجام شد.
وی با بیان اینکه جهاد آبرسانی در ۳۱ شهرستان در حال انجام است و پس از پایان آبرسانی، یک هزار و ۵۵۰ روستا دارای آب پایدار میشوند، افزود: این طرح آبرسانی در حال حاضر با ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست و منابع مالی آن نیز تامین شد و روند کار با تمام قدرت ادامه دارد.
علیدادی ادامه داد: طرح ساخت فاضلاب استان پیش از دولت سیزدهم ۳۰ درصد پیشرفت داشت، اما در سه سال اخیر به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسید، همچنین در تصفیهخانه فاینانس غرب که پیش از دولت سیزدهم تنها ۱۶ درصد پیشرفت داشت، اکنون به ۴۵ درصد رسیده و تا یک سال آینده به بهره برداری میرسد، طرح فاضلاب شهرستان آبادان نیز اکنون بالای ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهرهبرداری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح فاضلاب شهرستان خرمشهر نیز با ۷۵ درصد پیشرفت، شادگان با ۸۰ درصد پیشرفت، بندر امام خمینی و ماهشهر نیز به ترتیب با ۶۰ و ۶۵ درصد، پیشرفت خوبی در سه سال اخیر داشتهاند، اضافه کرد: در زمینه آبرسانی نیز در شهرستان آبادان طرحی با سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و تاثیر بالایی در کیفیت آب شهری و روستایی داشته است. همچنین طرح آبرسانی شهرستان دزپارت ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و تاکنون بیش از ۶ هزار میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
وی با بیان اینکه امسال تنش آبی در همه کشور مطرح بود و در استان نیز به دلیل مصرف آب بالا در فصل گرما در برخی مناطق با مشکلاتی همراه بودیم، گفت: خوزستان پیش از ورود به فصل گرما در اواسط اردیبهشتماه، در روز یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب تولید و مصرف داشت، اما اکنون این میزان به تولید و مصرف به ۲ هزار و ۹۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است. بر اساس مطالعه جمعیت و مصرف، در خوزستان باید تنها یک میلیون متر مکعب تولید و مصرف شود، اما بخشی از این مشکلات مصرف به فرسوده بودن شبکههای آبرسانی باز میگردد.
صابر علیدادی همچنین بر مدیریت مصرف خانوارها در فصل گرما تاکید کرد و افزود: شاهد هستیم که در شهرها و بخصوص روستاها از آب آشامیدنی بهداشتی برای همه مصارف استفاده میشود، در روستاها نیز آب شیرین و شرب برای دام، احشام و نخیلات استفاده میشود که میزان مصرف را افزایش داده است، در اهواز برخی مناطق بیش از حد مصرف آب داشتند که باعث افت فشار در مناطقی از قبیل ملاشیه، عین دو و شهرستان کارون شد.