تولید سه محصول جدید غذایی رضوی برای مبتلایان به سلیاک و دیابت
شرکت صنایع غذایی رضوی سه محصول غذایی جدید برای تأمین نیاز بیماران مبتلا به سلیاک و دیابت تولید میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: این سه محصول شامل نان بدون گلوتن، بیسکویت بدون شکر و بیسکویت جوی دوسر است که باتوجهبه استراتژی شرکت صنایع غذایی رضوی مبنی بر تولید محصولات فراسودمند تولید شده است.
مجتبی هادیان افزود: نان بدون گلوتن، محصولی بدون آرد گندم است که برای مصرف افراد مبتلا به سلیاک مناسب است. سلیاک، یک بیماری گوارشی - وراثتی است که افراد مبتلا به آن، به پروتئینهای موجود در گندم (گلوتن)، جو و چاودار حساسیت دارند.
وی گفت : محصول تولید شده بدون آرد جو، گندم و چاودار است و در آن از آرد سایر غلات و حبوبات برای تولید آن استفاده میشود.
هادیان افزود: نانهای بدون گلوتن تا حد زیادی نیاز بیماران شرق کشور را تأمین خواهدکرد و مصرف این نوع نانها علاوه بر بیماران مبتلا به سلیاک، برای سایر افراد بهویژه کودکان نیز به دلیل ارزش غذایی بالای آن توصیه میشود.
وی گفت: تولید نان بدون گلوتن سود چندانی ندارد و این مجموعهٔ وابسته به آستان قدس رضوی در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود و کمک به رفع نیاز بیماران سلیاکی، تولید نان بدون گلوتن را در دستور کار قرار داده است.
هادیان افزود: بیسکویت بدون شکر نیز کمتر از ۳ درصد قند دارد و در صورت مصرف کنترل شده توسط بیماران مبتلا به دیابت، میزان قند خون افراد را بالا نمیبرد و بیسکویت جو دوسر، نیز محصول دیگری است که نسبت محصولات مشابه بازار، حاوی درصد بیشتری از جو دوسر پرک میباشد، این محصول از فیبر بالایی برخوردار است و یک میانوعده مناسب برای کودکان محسوب میشود .
وی گفت :بیسکویت جو دوسر و بیسکویت بدون شکر به بازار عرضه شده است، نان بدون گلوتن نیز در مرحله دریافت مجوزهای قانونی و پروانههای بهداشتی، ایجاد سالن مناسب تولید، خرید تجهیزات قرار دارد و بهمحض دریافت مجوزهای لازم و انجام اقدامات مرتبط، بهصورت انبوه به بازار عرضه و در اختیار بیماران مبتلا به سلیاک قرار میگیرد.