بسته بندی انواع محصولات غذایی با تولید دستگاههای ایرانی
متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید دستگاههای بسته بندی محصولات غذایی شدند که در این شیوه بسته بندی با روش اتمسفر اصلاح یافته انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید دستگاه های بسته بندی تری سیلر و وکیوم چمبر با تکنولوژی MAP برخورداراست. در این شیوه بسته بندی با روش اتمسفر اصلاح یافته انجام می شود و طی آن ماندگاری محصول به سه تا 10 برابر ارتقا یافته و فاقد مواد نگه دارنده مضر است.
این شرکت دانش بنیان، سازنده دستگاههای بسته بندی سیلر و وکیوم چمبر است و بیش از ۱۰ سال به صورت تخصصی در رابطه با طراحی و ساخت انواع ماشین آلات بسته بندی تری سیلر (سیل وکیوم) فعال است و بسته بندی انواع محصولات غذایی در ظروف پلاستیکی یا پاکت و پوشش پلاستیکی را در دستور کار خود دارد.
این شرکت، دارای گواهینامه معتبر استاندارد CE اروپا و گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینه ساخت دستگاههای بسته بندی بوده، از اعضای رسمی انجمن ماشین سازان صنایع غذایی ایران محسوب شده و از چندین شعبه و نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در کشورهای دیگر برخوردار است.
از محصولات این شرکت دانشبنیان میتوان به سیل وکیوم خودکار (تری سیلر)، دستگاه بسته بندی سیل وکیوم نیمه خودکار، دستگاه بسته بندی سیل وکیوم سرعت بالا، دستگاه وکیوم چمبر (وکیوم کابینی)، دستگاه بسته بندی ترموفرمینگ و سیل رومیزی (خانگی) اشاره کرد.
محدثه حاجی درباره نحوه عملکرد محصولات این شرکت گفت: دستگاههای ما مجهز به سیستم وکیوم و تزریق گاز است که بسته بندی را به روش اتمسفر اصلاح شده انجام میدهند.
این محصول میتواند محصولات غذایی را بهصورت خودکار و با سرعت و دقت بالا در ظروف پلاستیکی بستهبندی کند.
فن آوری مپ از ویژگیهای شاخص این دستگاه است که ضمن تخلیه هوای اطراف محصول از تزریق گاز برای ایجاد اتمسفر اصلاح شده و افزایش ماندگاری محصول استفاده میکند. دستگاه خودکار میتواند فرایندهای اندازهگیری، پر کردن، وکیوم، سیل و چاپ اطلاعات محصول را بهطور خودکار انجام دهد.
به گفته او، این روش باعث میشود تا ماندگاری محصولات به چندین برابر افزایش پیدا کند کما اینکه کیفیت اولیه محصولات را هم حفظ میکند، مرجوعی بار را پایینتر میآورد، بهداشت محصول را بالاتر میبرد و اینکه روی زیبایی محصول هم تاثیر خیلی زیادی میگذارد.
حاجی خاطرنشان کرد: آنچه دستگاههای سیل وکیوم ما را متمایز میکند عملکرد بدون نقص، کیفیت بالا، سرعت، ایمنی و دقت بالا در اجرای بستهبندی به روش اتمسفر اصلاح شده، امکان طراحی دستگاه بصورت شخصی سازی شده و ادغام دستگاه با اجزای فنی اضافی برای برآورده کردن انتظارات مشتری بهصورت کامل است.
در این شیوه، بسته بندیها از حالت سنتی آن خارج شده است و صنعت به سمت به بسته بندیهای نوین با ماندگاری مناسب و حفظ کیفیت اولیه کشیده شده است.
به گفته او، این محصولات مجهز به MAP تکنولوژی است که همان فن آوری با روش اتمسفر اصلاح یافته است ماندگاری محصول را به سه تا ده برابر ارتقا داده و فاقد نگه دارندههای مضر است.
این کارشناس بازاریابی ادامه داد: از طراحی تا تولید و ساخت در درون شرکت انجام میگیرد و با خیلی از شرکتهای بزرگ مثل پگاه، صباح و ماهان پروتئین، پرنیان پروتئین و ... کار کردیم.
حاجی در خصوص وضعیت صادرات این محصول گفت: ما با خیلی از شرکتهای خارجی همکاری کرده ایم و خطهای مختلفی از بسته بندی را از ما دارند.
همچنین دراکثر نمایشگاههای بین المللی حضور مستمر داریم و در نمایشگاهها دستگاههای ما به فروش نهایی میرسد؛ کشور همچون روسیه، هند، امارات و کنیا از مقاصد ما برای فروش محصولات مان هستند.
وی با اشاره به اینکه نمونههای مشابه خارجی امکان ارائه خدمات پس از فروش و تامین قطعات شان را ندارند، گفت: نمونه داخلی به دلیل ارائه خدمات پس از فروش و تامین قطعات مقرون به صرفهتر از نمونههای خارجی هستند.
بسته بندی دقیق با سیل قوی و محکم، قدرت و بازدهی بالا، طراحی استاندارد و هوشمندانه، صرفه جویی در مصرف انرژی، سطح بالای فناوری و قطعات باکیفیت از دیگر مزایای این محصول است.