پخش زنده
امروز: -
حدود ٣ هزار تن گوشت مرغ در قوچان استحصال شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی قوچان با اشاره به اینکه گوشت مرغ از جمله کالاهای اساسی و پرمصرف سبد خانوار تلقی میشود،گفت: این گوشت حاوی باارزشترین پروتئینها و اسیدهای آمینه و بسیار مفید برای سلامت انسان است که خواص تغذیهای بهتری نسبت به گوشت قرمز دارد.
حامد شمس افزود: همه مرغهای عرضه شده در بازار باید در کشتارگاههای صنعتی طیور کشتار و با پوشش نایلکسی که دارای برچسب است و روی آن نام کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا و شرایط نگهداری درج گردیده عرضه شود.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان با بیان این موضوع که چرای دام در زمان گرمای شدید موجب استرس گرمایی و گرمازدگی در دام میشود،گفت: این امر میتواند اثرات مخربی بر وزنگیری حیوان به دلیل کاهش مصرف خوراک، تولید شیر، باروری، رفاه و بهرهوری کلی دامداری داشته باشد.
شمس افزود: برای کاهش استرس گرمایی در گله باید اقدامات پیشگیرانه سادهای مثل خودداری از چرای دام در گرمای شدید، ایجاد سایهبان و تهویه مناسب در محل نگهداری، در اختیار گذاشتن آبخنک و تمیز به طور مداوم برای دامها انجام داد.