پخش زنده
امروز: -
همزمان با فصل تابستان، باغداران سرولایت نیشابور مشغول برداشت و فرآوری زردآلو از سطح باغات خود هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول مرکز جهاد کشاورزی بخش سرولایت گفت: بخش سرولایت نیشابور حدود ۳۸۵ هکتار باغات آبی دارد که بیش از ۱۰۰ هکتار آن مربوط به درختان زردآلو میباشد.
محمدعلی جوادی افزود: شرایط اقلیمی سردسیر بخش سرولایت باعث شده است که محصول زردآلوی این منطقه بسیار مرغوب و با کیفیت بالا، تولید و روانه بازار شود.
وی گفت: میانگین تولید و برداشت زردآلو در باغات سرولایت حدود ۵ تن در هر هکتار است که ۱۰ درصد این محصول به صورت تازه خوری و بقیه به صورت فرآوری به بازار عرضه میشود.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی بخش سرولایت افزود: کار برداشت زردآلو در سرولایت از اوایل تابستان آغاز و تا نیمه تیر ماه ادامه مییابد و عمده کار جمع آوری و فناوری زردآلوها نیز توسط بانوان روستا انجام میشود.
جوادی گفت: بانوان روستا زردآلوهای جمع آوری شده از باغات را به روی پشت بامها منتقل و کار جدا کردن هسته از میوه را انجام میدهند و سپس آنرا برای خشک شدن در مقابل آفتاب پهن میکنند.
وی افزود: پس از چند روز برگههای خشک شده زردآلو، بصورت خشکبار ارگانیک و بسیار مغذی و خوشمزه، بسته بندی و به بازار عرضه میشود.