پخش زنده
امروز: -
شبکه دامپزشکی سبزوار بر ضرورت رعایت بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی تاکیدکرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر برات الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت: مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده است و با عوامل مختلفی در تماس میباشد؛ بنابراین برای حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند کنترل مستمر است.
او افزود: علاوه بر نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی، یکی دیگر از وظایف سازمانی دامپزشکی نظارت بر بهداشت عمومی اماکن تولید و عرضه این فراوردهها نظیر؛ قصابی، مرغ و ماهی، رستوران ها، آشپزخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل است.
وی گفت:نصب پرده هوا در درورودی،قابلیت شستشوی کف و دیوارها کاشی و سرامیک ، رعایت بهداشت فردی پرسنل، اخذ کارت سلامت پرسنل، استفاده از مایع ضدعفونی و مایع شستشو در محل، ارتباط نداشتن سرویس بهداشتی با محل کسب، ورود مرغ و گوشت به داخل مرکز عرضه از طریق دریچه مجهز به پرده هواازجمله اقدامات بهداشتی است که ضرورت دارد درمراکز عرضه مواد پروتئینی رعایت شود.