پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بستان آباد گفت: به دلیل جاری شدن سیل و سوختن دینام پمپ آب، مشکلی در توزیع به وجود آمده بود که بعد از تمیزکاری و تعمیر دینام، این مشکل برطرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی غلامرضا ابراهیمی با تکذیب خبر قطعیهای مکرر آب در این شهرستان افزود: این شرکت به ۱۲ هزار مشترک خانگی در بستان آباد خدمات ارائه میکند و تولید و مصرف آب در بستان آباد در نقطه سر به سر قرار دارد و آب تولیدی ۱۱۰ تا ۱۱۵ لیتر بر ثانیه (روزانه ۹ هزار و ۵۰۰ مترمکعب) در شهرستان مصرف میشود.
وی نیاز آب آشامیدنی شهرستان بستان آباد را ۱۲۵ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و گفت: برای رفع این کمبود حفر یک حلقه چاه و ایجاد خط انتقال در دستور کار قرار گرفته است که با ۶۰ تا ۷۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا خواهد شد و تا تابستان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید و این مشکل رفع خواهد شد.
ابراهیمی با بیان اینکه برای پایدار ماندن آب در شبکه، مجبور به قطع آب در ساعاتی از شب هستیم گفت: مصرف بهینه آب و رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان، این شرکت را در ارایه خدمات مستمر و پایدار کمک خواهد کرد.
وی افزود: در حال حاضر آب آشامیدنی مشترکان بستان آبادی از ۱۳ چاه و سه گالری تامین میشود و سدهای موجود در شهرستان سهمی در تامین آب شرب مشترکان این شهرستان ندارند.
ابراهیمی ادامه داد: البته طرح انتقال آب از سد کلقان به بستان آباد که ردیف بودجه آن نیز تعیین شده است، طبق گفته فرماندار شهرستان در صورت تامین اعتبار تا اواخر امسال کلنگ زنی میشود که با بهره برداری از این طرح، مشکل آب آشامیدنی بستان آباد تا سالها برطرف خواهد شد.
در روزهای گذشته اخباری مبنی بر قطعیهای مکرر آب در بستان آباد در فضای مجازی دست به دست میشد که مشخص شد که این مشکل تا حدودی کاهش یافته و به ساعات پایانی شب محدود شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز بر ضرورت اجرای طرحهای آبرسانی در بازههای زمانی کوتاه مدت و میان مدت در بستان آباد جهت رفع مشکلات آبی آن تاکید کرد.
محمد خانی با بیان اینکه چهار طرح در راستای تامین آب شرب پایدار شهر بستان آباد تعریف شده است، گفت: اجرای ۶ کیلومتر خط انتقال آب با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال، حفر و تجهیز چاه و گالری با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال، احداث مخزن یک هزار مترمکعبی با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال و افزایش ظرفیت پمپاژ خیرآباد با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال از جمله طرحهای تامین آب پایدار برنامهریزی شده برای شهر بستان آباد هستند.
مدیرعامل آب منطقهای آذربایجان شرقی هم وضعیت آبی سدهای کلقان و کُردکندی در بستان آباد را برخلاف دیگر سدهای یازده گانه استان نامطلوب اعلام کرد و گفت: این ۲ سد با کاهش ورودی آب مواجه هستند.
یوسف غفارزاده ادامه داد: سدهای کلقان و کردکندی که مهمترین منابع تامین آب کشاورزی در این شهرستان هستند در مقایسه با دیگر سدهای استان وضعیت خوبی ندارند و حجم مخزن و آب ورودی به آنها کاهشی است.
وی گفت: حجم کل در تراز نرمال سد کلقان ۲۲ میلیون مترمکعب است و در حال حاضر ۱۷.۴۲ میلیون مترمکعب آب دارد که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد کمتر شده است.