پخش زنده
امروز: -
از سال ۱۴۰۱ هیچ پروندهای به دادگاه مطبوعات کرمان ارجاع نشده است و ساماندهی رسانههای فاقد مجوز ضرورت دارد
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان ، معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان گفت: در حال حاضر یک هزار و ۲۴۰ نفر در ستاد صبر فعالیت میکنند که از این تعداد یک هزار و ۳۵ نفر به عنوان صلح یار، ۲۹۴ نفر به عنوان همیارصلح (دانشآموزی) و ۱۱ نفر هم طلایهدار صلح، دارای ابلاغ از سوی رئیس کل دادگستری استان کرمان میباشند.
حجتالاسلام محمدامیر ابراهیمی در نشست با مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان وصلح یاران مطبوعات استان کرمان بیان کرد: با اقداماتی که در حوزه دستگاه قضایی و شوراهای حل اختلاف صورت گرفته است حوزه کار شوراهای حل اختلاف را دستخوش تغییراتی شده است.
وی با اشاره به اینکه در قانون جدید بر موضوعات داوری، میانجی گری، صلح و سازش و صلح یاران تاکید شده است افزود: تاکنون ۴۸ هیئت صلح در قالب هیئتهای صلح فرهنگیان، اصناف، اتحادیهای صنفی، کلانتریها، رسانهها، و .. در کرمان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه در روایات و آموزههای دینی و قرآنی بر ترویج صلح و آشتی میان اصحاب دعوی تاکید شده است، بیان کرد: در صورت ارجاع اختلافات به دادگاهها پیامدهای نامطلوبی به همراه دارد و ریشه کینه عمیق میگردد بنابراین لازم است اختلافات جزئی بوسیله مصلحین و صلح یاران تاثیر مطلوب تری برجا میگذارد.
حجتالاسلام ابراهیمی با بیان این مطلب که نظارت بر عملکرد صلح یاران صورت خواهد گرفت، گفت: در برنامههای آتی حل اختلاف، هیاتهای صلح در مساجد راه اندازی خواهند شد و یک یا چند صلح یار در یکی از مساجد مشغول میشوند، و برای حل و فصل اختلافات تلاش خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: علی رغم اینکه بیش از ۲ درصد از بودجه کشور فرهنگی میباشد، متاسفانه خروجی چشمگیری نداشته است، زیرا در محلهای مناسب هزینه نمیگردد.
در ادامه محسن روحی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: یکی از رسالت رسانهها این است که در جهت ترویج صلح و سازش فرهنگسازی کنند تا اختلافات در فضایی غیر از دادگاه حل و فصل شود.