پخش زنده
امروز: -
فرازی از وصیتنامه شهید فضل الله خراسانی: خدايا بگذار مانند ديگر عزيزانى كه خالصانه در راه خدا جنگيدند و نام و يادى از آنها نيست، باشم؛ البته ما كه به مانند آنها نبوديم ولى خدايا هرطور كه تو راضى باشى.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ شهید ولی الله خراسانی؛ در اولین روز از مهر ماه سال ۱۳۴۵ در روستای جلماجرد خمین در خانوادهای مذهبی و کشاورز متولد شد؛ با شروع دوران تحصیل وارد محلات شد و دوران ابتدایی و راهنمایی را در این شهر سپری کرد.
همزمان با شروع جنگ تحمیلی ولی الله که نوجوانی پرشور بود، وارد بسیج شد.
ولی الله که نوجوانی عاشق بود در حالی که هنوز به سن قانونی برای رفتن به جبهه نرسیده بود، اما با اصرار فراوان عازم دیار عاشقان شد.
بعد از بازگشت از جبهه او نیز مثل برادرش فضل الله به عضویت سپاه در آمد و مجدداً در لباس سبز پاسداری به جبهه عازم شد. بعد از دو سال نبرد غیرتمندانه در پانزدهم آبان ماه سال ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی پنجوین هنگامی که به عنوان نیروی واحد اطلاعات لشکر ۱۷ در منطقه نالپاریز پنجوین در عملیات والفجر ۴ خدمت میکرد در مقابله با دشمن بعثی مفقود الاثر شد.
او همچنان در کنار برادر شهیدش در عرش الهی قدم بر میداشت و خانوادهاش مشتاق دیدارشان بود؛ تا این که پیکر مطهر این شهید بعد از یازده سال به وطن بازگشت و در جوار برادر شهیدش در گلزار شهدای محلات به خاک سپرده شد.
شهید «فضلالله خراسانی» از جمله شهدای والامقام شهرستان محلات در عملیات «کربلای ۱» است که در ارتفاعات قلاویزان - مهران در سن ۲۵ سالگی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
پاسدار رشید اسلام و جان بر کف عرصه ایثار و شهادت، فضل الله خراسانی در اولین روز پائیز سال ۱۳۴۱ در روستای شوره شهرستان محلات در میان خانوادهای متدین و کشاورز، دیده به جهان گشود. خانواده اش به تحصیلات و پیشرفت او اهمیت میدادند، موقعی که به سن ۷ سالگی رسید برای تحصیل در مدرسه به اتفاق خانواده به شهرستان محلات آمدند.
او در کنار تحصیل به کشتی روی آورد و یکی از ورزشکاران نمونه این رشته در شهرستان محلات بود و تحصیلات خود را تا سوم راهنمائی ادامه داد؛ اما شروع جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه جمهوری اسلامی او را از ادامه تحصیل بازداشت.
وقتی متجاوزان را در خاک کشور دید، با همهی علاقهای که به تحصیل داشت، درس و مدرسه را کنار گذاشت و در سن ۱۵ سالگی به بسیج پیوست تا با گذراندن دورههای آموزش نظامی به جبهه برود.
حضورش در جبهه موجب شد با عشق تمام به لباس سبز پاسداری از انقلاب اسلامی روی آورد و اسلحه برادر شهیدش را به دست بگیرد. با ورود به سپاه و آغاز به کار در این نهاد مقدس، برای دفاع از عزت و شرف ایران راهی جبهههای نبرد حق علیه باطل شد.
او بارها به عنوان مسئول گروه اعزامی، رزمندگان محلاتی را به جبهههای نبرد حق علیه باطل برد و در هنگام شهادت به عنوان جانشین واحد اطلاعات و عملیات لشکر ۱۷ خدمت میکرد.
پس از این که مدتی از حضورش در جبهه گذشت، به محلات برگشت و ازدواج کرد؛ ثمره این ازدواج دختری به اسم فاطمه است اما ازدواج و تشکیل خانواده او را از انجام وظیفه در راه حق باز نداشت و دوباره عازم جبهه شد.
فضل الله خراسانی بعد از سالها مبارزه و تلاش در دفاع از اسلام عزیز و ایران بزرگ سرانجام در عملیات کربلای ۱ و در جریان عملیات آزادسازی مهران در دهم تیر ۱۳۶۵ بر اثر اصابت ترکش به ناحیه کمر و سینه به یاران شهیدش پیوست.