لزوم تلاش همه دستگاهها و مردم برای مقابله با پشه آئدس
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مقابله با پشه آئدس و جلوگیری از شیوع تب دنگی در استان و کشور نیازمند همکاری همه دستگاهها و همچنین مردم است.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر قاسم برجوئیفرد با بیان اینکه اولین صید پشه آئدس و مقابله با تب دانگ از ابتدای اردیبهشت امسال در شهرستانهای جنوبی انجام شد، افزود: برای مقابله با این پشه پدافند غیرعامل استان وارد عمل شد و همه دستگاههای اجرایی و ادارهها را ملزم به همکاری برای بهسازی محیط کرد.
وی با اشاره به اینکه در بنادر، گمرک و فرودگاهها با توجه به ترددی که وجود دارد نظارتها بیشتر شده است، یادآور شد: اکنون برای ورود مسافرانی که از کشورهایی، چون امارات متحد عربی از پایانههای هوایی و یا مرز دریایی وارد استان میشوند این نظارتها وجود دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: از اقدامات جدیدی که در مناطق جنوبی استان برای مقابله با پشه آئدس انجام شده ایجاد مناطق سفید در اطراف بیمارستانهاست که اهمیت آن به این دلیل است که در صورتی که بیماران بستری مورد گزش پشه قرار بگیرند به راحتی بیماری انتقال مییابد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: مهپاشی و سم پاشی در مناطق درگیر از جمله راهکارها برای کاهش جمعیت پشه آئدس است.
وی اظهار کرد: لاستیکهای کهنه و مستعمل از جمله مناطق مستعد برای لارو ریزی پشه آئدس است که در همین راستا اقدامات موثری برای جمعآوری لاستیکها از سوی شهرداریهای استان انجام شده است که البته در کنار آن آموزش به مردم و افزایش سطح سواد آنها در کنترل بیماری بسیار موثر است.
وی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب دنگی که از پشه آئدس منتقل میشود، توصیه کرد: با بهسازی محیط زیست محلهای تکثیر این پشه نیز از بین میرود که در نتیجه اگر پشه نباشد بیماری هم وجود ندارد، اما اگر پشه مستقر شود، هر اقدام درمانی هم انجام دهیم باز هم درمان دشوار است.