پخش زنده
امروز: -
هجدهمین دوره هندبال قهرمانی جوانان کمتر از ۲۱ سال آسیا در امان اردن پیگیری شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در این رقابتها ۱۳ تیم حضور یافتند که در ۴ گروه ۳ و ۴ تیمی رقابت کردند. از هر گروه تیمهای اول و دوم راهی دور دوم گروهی شدند و تیمهای سوم گروهها به همراه تیم چهارم گروه ۴ برای ردههای نهم تا سیزدهم مسابقه میدهند. د در دور دوم گروهی تیمهای اول و دوم به نیمه نهایی صعود میکنند و تیمهای سوم برای رده پنجم و تیمهای چهارم برای رده هفتم مسابقه میدهند.۴ تیم برتر مسابقات جواز حضور در رقابتهای قهرمانی جوانان پسر جهان ۲۰۲۵ در لهستان را کسب میکنند.
نتایج ادامه روز سوم و برنامه روز چهارم رقابتها به این شرح است:
سه شنبه ۲۶ تیر:
گروه یک:
بحرین ۲۶ - ۲۵ عربستان
تیم هنگ کنگ استراحت کرد.
تیمهای بحرین با ۴ و عربستان با ۲ امتیاز اول و دوم شدند و صعود کردند و تیم هنگ کنگ بدون امتیاز سوم شد و برای ردههای ۹ تا ۱۳ مسابقه میدهد.
گروه دو:
در این گروه تیم ایران ۳۰ - ۲۶ تیم چین و ۲۵ - ۲۳ تیم کویت را مغلوب کرد.
تیمهای ایران با ۴ و کویت با ۲ امتیاز اول و دوم شدند و صعود کردند. تیم چین بدون امتیاز سوم شد و برای راههای ۹ تا ۱۳ مسابقه میدهد.
گروه سه:
اردن ۶۳ - ۳۱ هند
تیم عمان استراحت کرد.
تیمهای اردن با ۴ و عمان با ۲ امتیاز اول و دوم شدند و مجوز صعود گرفتند. تیم هند بدون امتیاز سوم شد و برای ردههای ۹ تا ۱۳ مسابقه میدهد.
گروه چهار:
قطر ۲۹ - ۲۶ تایوان
کره جنوبی ۲۸ - ۳۶ ژاپن (قهرمان دوره قبل)
تیمهای ژاپن با ۵ و کره جنوبی با ۴ امتیاز اول و دوم شدند و صعود کردند. تیمهای قطر با ۳ و تایوان بدون امتیاز سوم و چهارم شدند و برای ردههای ۹ تا ۱۳ مسابقه میدهد.
برای ردههای ۹ تا ۱۳: (جام فهد الاحمد آل صباح)
پنج شنبه ۲۸ تیر:
قطر - چین
تایوان - هنگ کنگ
دور دوم گروهی (برای ردههای اول تا هشتم):
پنج شنبه ۲۸ تیر:
گروه یک:
کره جنوبی - بحرین
اردن - کویت
گروه دو:
ژاپن - عربستان
ایران - عمان (ساعت ۱۸:۳۰ - سالن شاهزاده سمیه در الکویت)
در دوره قبل در سال ۲۰۲۲ تیمهای ژاپن، بحرین و کویت اول تا سوم شدند.
در تاریخ هندبال جوانان آسیا که از سال ۱۹۸۸ سابقه برگزاری دارد، تیمهای کویت با ۵ قهرمانی ۲ نایب قهرمانی و ۳ سومی و قطر با ۵ قهرمانی، ۲ نایب قهرمانی و سومی رکورد داران اول و دوم هستند. تیم کره جنوبی با ۳ قهرمانی ۶ نایب قهرمانی و ۳ سومی در رده سوم جای گرفته است. تیمهای بحرین، چین، ژاپن و امارات یک بار قهرمان شده اند. تیم ایران یک بار نایب قهرمان و دو بار سوم شده است. این رقابتها هر دو سال یک بار برگزار میشود و مسابقات در سال ۲۰۲۰ به علت شیوع بیماری کرونا برگزار نشد.
تیم ایران به ترتیب در سالهای ۱۹۸۸ در رده نهم، ۱۹۹۰ پنجم، ۱۹۹۶ هشتم، ۲۰۰۰ پنجم، ۲۰۰۴ سوم، ۲۰۰۶ ششم، ۲۰۰۸ دوم، ۲۰۱۰ سوم، ۲۰۱۲ و ۲۰۲۲ ششم، ۲۰۱۴ چهارم، در سال ۲۰۱۶ هفتم و در سال ۲۰۱۸ پنجم شد.