پخش زنده
امروز: -
بارفروشان، دست فروشان و اغذیه فروشان کلان شهر شیراز ساماندهی میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: ۴۲ بازارچه در طرح از مزرعه تا سفره در شیراز وجود دارد که قرار است غرفههایی که شهرداری مالک است با یک درصد قیمت کارشناسی به متقاضیان واگذار شود تا آنان هم محصولات را به قیمت پایینتر به دست شهروندان برسانند.
مسعود زارعی افزود: دو میدان تره بار دیگر هم برای شیراز در نظر گرفته شده است که جانمایی آنها در ده شیخ و اکبرآباد خواهد بود.
زارعی همچنین با اشاره به اقدامات شهرداری شیراز در حوزه بازار پروتئین، گفت: به دنبال ساماندهی ماهی فروشان دروازه کازرون هستیم.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی دست فروشیها در دستور کار قرار گرفته است، گفت: شیوه نامه دست فروش، بار فروش و اغذیه فروش به شورای شهر ارائه شده و باید وضعیت شهر را به خوبی در این سه موضوع، احصا، شناسنامه دار و مکانهایی را هم مشخص کنیم.
عضو شورای شهر شیراز با اشاره به برپایی بازار شب و روز در مکان های مختلف، گفت: اگر بخوبی بتوانیم همه زیرساختها را فراهم کنیم و سایر دستگاهها هم یاری رسان باشند، میتوانیم مشاغل مزاحم را به خارج شهر در سایتهای ۳۰۰ هکتاری، ۲۸ هکتاری و سایت شهید منتظری، منتقل کنیم.
معاون خدمات شهری شهرداری شیراز هم در این نشست گفت: امسال به دنبال هشت بازارچه محلی و بزرگ مقیاس هستیم و این جز طرحهای ۱۵ گانه است که ۲ مدل آن در منطقه هفت و ۹ اجرا میشود.
روح الله خوشبخت تاکید کرد: بودجه عمرانی افزایش یافته و از ۲۲ میلیارد تومان به صد میلیارد تومان رسیده است.
وی با اشاره به اینکه سایت ۳۰۰ و ۲۸ هکتاری و منتظری در دستور کار قرار گرفت، گفت: ساماندهی بارفروشان در دستور کار قرار گرفت و بازار شب هفتگی ارم و زند جابجا شد و در صدد هستیم تا بازار شب قصردشت و عفیف آباد جابجا شود.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل و فرآوردههای کشاورزی شهرداری شیراز هم گفت: طرح ساماندهی دروازه کازرون در حال تهیه است و شورای تامین شهرستان موضوع جلوگیری از صدور پروانه کسب را صادر کرده است.
پژمان شفیعی افزود: سایت ۲۸ هکتاری با ۱۶ میلیارد تومان هزینه دیوار گذاری شده و شیوه نامهای برای این موضوع آماده کردیم و مشخص میکند که ضایعات فروشان چگونه کار کنند و چه زمانی انتقال پیدا کنند.
شفیعی اظهار کرد: طرح تفصیلی سایت ۳۰۰ هکتاری هم مشخص شده است تا در چشم اندازی ۱۰ ساله مشاغل مزاحم به این سایت منتقل شوند.
شفیعی گفت: برای کارخانهها پشم شیشه، سیمان و روغن نباتی احکام داریم و اگر تمکین نکنند تا پلمب کارخانهها هم پیش خواهیم رفت.