افزایش پوشش بیمهای خدمات درمانی طب ایرانی
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: علاوه بر معاینه، فصد، حجامت و بادکش توسط متخصصان طب ایرانی، تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر نفیسه حسینی یکتا افزود: در حال حاضر طب ایرانی در سطح یک نظام شبکه با آموزش اصلاح سبک زندگی ادغام و این امکان فراهم شده است که همه مراجعین مراکز جامع سلامت و مراکز بهداشت بتوانند شناسنامه سبک زندگی تهیه کنند.
وی ادامه داد: این امر با هدف آموزش سبک زندگی سالم و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر انجام میشود که در همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور در دست اجرا هست.
وی به اثرات مثبت استفاده از ظرفیت گیاهان دارویی بر معیشت و اقتصاد در کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۵۶ قلم از داروهای گیاهی تحت پوشش بیمه قرار دارد، اما در تلاشیم که این تعداد را افزایش دهیم.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در خصوص تازهترین دستاوردهای طب ایرانی اظهار کرد: تسهیل در راه اندازی دانشکدهها در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: برخی از دانشگاههای علوم پزشکی موافقت قطعی دانشکدههای طب سنتی شان را دریافت کردند و ۱۹ دانشکده و گروه، آموزش تخصصی طب سنتی را در حوزه طب داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی برعهده خواهند داشت.
حسینی یکتا پیشرفتهای پژوهشی را یکی از دستاوردهای مهم کشور در حوزه طب سنتی دانست و گفت: برای چهارمین سال متوالی، ایران مقام چهارم را در تولید علم در حوزه طب سنتی و مکمل در دنیا کسب کرده و امیدواریم بتوانیم به مرجعیت علمی در این خصوص دست یابیم.
حسینی یکتا گفت: با حضور مستمر نماینده دفتر طب ایرانی و مکمل در مجامع تصمیم ساز در حوزه طب سنتی و مکمل و گیاهان دارویی توانسته ایم در حوزه بین الملل نیز موثر شناخته شویم.
وی اضافه کرد: بیماریهای طب ایرانی در کد گذاری بیماریهای بین الملل هم وارد شده است و در حال حاضر برنامه ریزیهای جدی برای ارتقاء این مهم در دستور کار است.