با حضور آیت الله علم الهدی
نشست روسای شوراهای امر به معروف ادارات خراسان رضوی در مشهد
همزمان با هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، همایش روسای شوراهای امر به معروف ادارات خراسان رضوی و مدیران طلایه داران معروف، در مشهد برگزار شد.
به گزارش خ
برگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این نشست با قدردانی از تلاش حاضران در جلسه برای اجرای فریضه الهی امر به معروف و نهی منکر، گفت: خداوند متعال، فریضه امر به معروف و نهی از منکر را امتیاز امتها در کنار عبادات، نماز، روزه و جهاد، میداند.
آیت الله سید احمد علم الهدی، امر به معروف را یک نظارت داخلی خواند و افزود: جوامع از داخل ساقط میشوند و از بیرون هیچ امتی نابود نمیشود؛ هرچند شکست و پیروزی وجود دارد، اما شخصیت و هویت از بین نمیرود؛ اما فساد از درون جامعه را از بین میبرد و هویت را از دست میدهد و شما آمران امر به معروف باعث امتیاز بخشی به امت شده اید.
وی در بخشی دیگر از صحبتهای خود به تخلفهایی که در این فریضه دینی ترک میشود هم اشاره کرد و گفت: در اجرای این واجب دینی، شاهد خیلی از تخلفات هستیم، امر به معروف و نهی از منکر همچون نماز، روش و نظام دارد و اگر در روش خود اجرا شود، اثر بخش خواهد بود.
امام جمعه مشهد افزود: امر به معروف و نهی از منکر، جزو واجبات جمعی است و همه در این فریضه مسئول هستند و باید در جمع صورت بگیرد تا اثربخش باشد و نمونه آن «طرح نور» بود که در کل کشور به خوبی اجرا شد.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: اگر نتوانیم اثرگذار باشیم افراد در برابر خداوند میایستند و در گناه، بیشتر وارد میشوند؛ گنهکارانی که گناه میکنند، بی انگیره نیستند، خداوند را قبول دارند، اما بی پروا هستند و باکی برای گناه کردن ندارند، بر این اساس باید برای اصلاح آنها برنامه ریزی داشته باشیم.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: دشمنی با خدا برای دشمنان منافع دارد، بی دینی مردم از منافع دشمن است و باید برای خدا، دوست درست کنیم و سعی کنیم برای خداوند حرکت کنیم و دوستداران خدا را افزایش دهیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر مرز ندارد، اما مجریان و طلایه داران امر به معروف باید تا جایی حرکت کنند تا نسبت به این فریضه بی تفاوت نباشیم و در این مسیر تعداد دوستداران به خدا و اهل بیت (ع) را بیشتر کنیم.
آیت الله علم الهدی اساس حرکت سیدالشهدا (ع) را ناشی از امر به معروف و نهی از منکر دانست که موجد واقعه عاشورا بود و افزود: این مسیر امر به معروف و نهی از منکر هم همان راه خداست و گستردگی امر به معروف و نهی از منکر، گستردگی حرکت سید الشهدا (ع) است؛ بعد از شهادت ایشان هم شاهد امر به معروف و نهی از منکر بودیم که نمونه آن ماجرای حضرت رقیه (س) است.