پخش زنده
امروز: -
تولید گوشت مرغ نزدیک به ۳۰ درصد در خراسان رضوی افزایش دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در سه ماه نخست امسال ۵۵ هزار و ۶۱۹ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد در حالی که در مدت مشابه پارسال تولید ۴۳ هزار و ۱۲۶ تن گوشت مرغ ثبت شده است. مجید جعفری افزایش جوجه ریزی در خراسان رضوی را علت افزایش تولید گوشت مرغ در سال جاری عنوان کرد و افزود: میزان جوجه ریزی در سه ماه نخست امسال در مجموع ۳۰ میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه بوده است.
وی با بیان اینکه میزان جوجهریزی استان در مدت یاد شده نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد افزایش را نشان میدهد گفت: سقف تعهد و ظرفیت جوجه ریزی در استان خراسان رضوی ۱۰ میلیون قطعه است. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: روزانه به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۶۸۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید میشود که بیش از نیاز مصرف استان است.