پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از مجموع ۱۰۱ هواپیمای وارد شده در این دولت، تاکنون ۵۵ فروند آن عملیاتی شده و در اختیار ناوگان هوایی کشور قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری عملکرد وزارت راه و شهرسازی گفت: در سال۱۴۰۰ وضعیت شیوع کرونا و نابسامانی شرکت های هواپیمایی و اعتراضات و اعتصاباتی که در فرودگاهها رخ داد، موجب زمین گیری هواپیماها، خروج متخصصان، تشدید تحریم ها و حملات سایبری شد و این موارد از جمله تهدیدات جدی صنعت هوانوردی بود.
محمدی بخش افزود: انعقاد بیش از ۴۰ موافقت نامه و قرارداد با کشورهای مختلف، عضویت ایران در مدیریت ایکائو، گسترش حمل و نقل هوایی بار با ۵ هواپیمای باری ، جابجایی دانشجویان شاغل به تحصیل در اوکراین و کشورهای همجوار اوکراین و تعمیرات اساسی هواپیماهای غیر ایرانی در داخل کشور، از جمله فعالیت های سازمان هواپیمایی در بخش بین المللی در طول دولت سیزدهم بود.
وی همچنین گفت: بیش از ۲ هزار قطعه هواپیما در داخل کشور طراحی و ساخته می شود و ۵۵ فروند هواپیما از مجموع ۱۰۱ هواپیمای وارداتی در سالهای اخیر، وارد چرخه پروازی شده اند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه بحث قیمت گذاری بلیت بر عهده شواری عالی هواپیمایی بوده است گفت: در سال ۹۴ قانون برنامه پنجم بحث آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما را اعلام کردند که بعد از مدتی منتفی شد.
وی افزود: با توجه به شرایط کشور آیین نامهای مبنی بر نظارت ماده ۵ ابلاغ شده و این اقدام برای کنترل شبکه پروازی بوده است.
وی افزود: برای جلب رضایت مندی مردم نظارتهای خود را افزایش داده ایم و در حال حاضر اجازه نمیدهیم بازار رها شود.
محمدی بخش بیان کرد: تعداد ناوگان متناسب با درخواست مردم نیست و با توجه به اقلیم کشور ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز است، اما با واردات هواپیما بخشی از این نیاز را پاسخ داده ایم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از روز گذشته شرکتهای هواپیمایی جداول قیمتی خود را بر روی سایتهای خود بارگزاری کرده اند و اگر قرار باشد قیمت سوخت هواپیما بر اساس فوب خلیج فارس به رقم ۶۰ سنت برسد نرخ بلیت هواپیما نیز افزایش مییابد.
رئیس سازمان هواپیمایی تاکید کرد تعداد ناوگان افزایش یافته و هیچ صندلی خالی پروازی وجود ندارد شرکتهای هواپیمایی خارجی نیز برای پروازهای خارجی درخواست افزایش پرواز دارند.
وی تصریح کرد قانون آزادیهای هفتم، هشتم و نهم که بحث ورود شرکتهای هواپیمایی خارجی در پروازهای داخلی را مطرح میکند به دلیل ملاحظات امنیتی فعلا انجام نمیشود.