پخش زنده
امروز: -
فرماندار خوی و اعضای کارگروه رفع موانع تولید در بازدید از واحدهای تولیدی مشکلات ۳ واحد تولیدی را بررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی فرماندار خوی ضمن بازدید از یک واحد تولید صنایع غذایی از نزدیک پیگیر رفع مشکلات این مجموعه تولیدی شد و طرح توسعه این واحد تولیدی را بررسی کرد.این مجموعه تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۱۵ هزار تن انواع بیسکویت،تافی و بسته بندی قند و شکر و اشتغال زایی برای ۴۵ نفر در حال فعالیت است.
عمده مشکل این مجموعه تولیدی در حوزه تامین برق ۴۰۰ کیلو وات جداگانه برای شرکت و رمپ جاده است که مقرر شد ، پست برق ۴۰۰ کیلو واتی جداگانه برای این شرکت با رعایت اکس و حریم جاده و هماهنگی ادارات برق و راهداری ایجاد شود.در رابطه با ایجاد رمپ جاده نیز اعلام شد با توجه به جوابگو نبودن رمپ، اصلاح دور برگردان منتهی به کارخانه با ارائه نظر کارشناسی شده توسط کارشناسان راهداری در اسرع وقت انجام شود.
همچنین طرح توسعه این مجموعه از نیمسال دوم سال با برآورد هزینه اولیه ۵۰ میلیارد تومان در دستور کار خواهد بود که خط تولیدهای جدید اضافه و بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.
کارخانه آجر ماشینی دیگر مقصد فرماندار و اعضای کارگروه رفع موانع تولیدبود.این مجموعه تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار تن آجر ماشینی و اشتغال زایی برای ۳۲ نفر در حال فعالیت است وعمده مشکلات این مجموعه تولیدی در حوزه هایی چون تامین نفت مورد نیاز برای کوره و اختصاص دو اینچ آب مصرفی است.
با دستور فرماندار انتقال خط لوله از نزدیکترین ایستگاه گاز به این واحد تولیدی برای تامین سوخت مورد نیاز این مجموعه از فردا آغازمی شود و ظرف مدت یک ماه به اتمام خواهد رسید.در رابطه با آب مصرفی مجموعه نیز مقرر شد با هماهنگی امور آب چاه نزدیک به مجموعه که راکد مانده بود با تغییر پروانه جهت تامین اب مصرفی این واحد اختصاص یابد.
کارخانه سیلیس دانه بندی شده خوی آخرینواحد تولید بود که مشکلات آن با حضور با حضور فرماندار خوی و مسیولان بررسی شد.این مجموعه تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار تن سیلیس دانه بندی شده و اشتغال زایی برای ۱۲ نفر در حال فعالیت است.عمده مشکلات این مجموعه تولیدی در حوزه هایی چون تامین مواد اولیه و مالیات و تسهیل شرایط تولید بود.
مقرر شد به منظور تامین مواد اولیه این مجموعه تولیدی، با هماهنگی منابع طبیعی و صنعت معدن پس از کسب استعلام های لازم از محل معدن بلوکه شده الند، با راه اندازی دوباره و واگذاری به این مجموعه برطرف شود که موجب ایجاد فرصت شغلی جدید برای درحدود ۳۰ نفر نیز خواهد شد.در خصوص مشکل مالیات این واحد تولیدی نیز مقرر شد تا با طی مراحل امور مالیاتی و دارایی در کمیسیون مربوطه طرح و مساعدت های لازم اعمال شود.