پخش زنده
امروز: -
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل گفت: تولیدکنندگان، اصناف و عرضهکنندگان کالا و خدمات موظف هستند تمام اجناس موجود خود را در سامانه جامع انبار ثبت کنند چرا که در غیر این صورت قاچاق تلقی شده و طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل محمدعلی مجتهدی نیا در آستانه هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز در نشست خبری با اصحاب رسانه از ارجاع ۳۲۲ فقره پرونده قاچاق به ارزش ۴۸۰ میلیارد ریال در سه ماه نخست سال جاری به تعزیرات حکومتی این استان خبر داد.
وی گفت: از این تعداد به ۲۲۵ فقره پرونده رسیدگی و متهمان در مجموع به پرداخت ۵۲۰ میلیارد ریال در حق دولت محکوم شدند که از این مبلغ ۷۶ میلیارد ریال جریمه وصول شده است.
مجتهدی نیا افزود: در سه ماه نخست پارسال نیز ۳۴۴ فقره پرونده قاچاق به ارزش هزار و ۳۸۷ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده بود که با رسیدگی به ۲۲۸ فقره پرونده قاچاقچیان در مجموع به پرداخت ۱۱۳ میلیارد ریال محکوم شدند که از این میزان ۳۱ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال وصول و به خزانه دولت واریز شده است.
مجتهدی نیا با بیان اینکه در سه ماه نخست سال گذشته همچنین ۳۲ فقره پرونده هر کدام به ارزش بیش از پنج میلیارد ریال توسط پلیس امنیت اقتصادی به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده بود، اظهار کرد: در مدت مشابه سال جاری نیز ۱۷ فقره پرونده توسط پلیس امنیت اقتصادی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل مبارزه با دانه درشتها را یکی از اولویتها در این کمیسیون ذکر کرد و گفت: انواع دارو، دخانیات، کود شیمیایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، سوخت، لوازم خانگی، لوازم یدکی، البسه، چوب جنگلی و الوار از جمله عمده فراوانی کشفیات کالای قاچاق در استان است.
مجتهدی نیا بیان کرد: در سه ماه اول پارسال با کشف ۲۲۶ تن و ۱۳۳ کیلوگرم کود شیمیایی ۵۱ فقره پرونده و در مدت مشابه امسال با کشف ۷۳ تن و ۶۰۰ کیلوگرم کود شیمیایی ۲۲ فقره پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی استان اردبیل ارجاع شد.