پخش زنده
امروز: -
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) گفت: دانشگاه شیراز با ثبت بیش از ۲۸۰ نیاز، بیشترین مشارکت را در ثبت نیازهای مرجعیت علمی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، آقای سید احمد فاضلزاده افزود: دانشگاه شیراز با ثبت ۲۸۲ نیاز، دانشگاه سمنان با ۲۰۴، دانشگاه ارومیه با ۱۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با ۱۴۰، دانشگاه تهران با ۱۳۹ و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۱۳۵ ثبت نیاز، به ترتیب بیشترین مشارکت را در ثبت نیازهای مرجعیت علمی داشتند.
طرح مرجعیت علمی برای جهتدهی به تحقیقات و پایان نامههای تحصیلات تکمیلی برای رفع نیازهای کشور اجرایی و سه هزار و ۳۷۸ نیاز از سوی دانشگاه ها، دستگاههای اجرایی، واحدهای تولیدی، صنعتی یا خدماتی، شرکتهای دانش بنیان در سامانه استادمحوری نظام ایدهها و نیازها ثبت شده است.
وی اظهار کرد: در این سامانه بخشی از نیازها که قابلیت تعریف پایاننامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری را دارد اطلاعرسانی میشود.
فاضلزاده اعلام کرد: در طرح استاد محوری ویژه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در نظام ایدهها و نیازها برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، ۷۶۳ نیاز از سوی ۷۴ دستگاههای اجرائی، واحدهای تولیدی، صنعتی یا خدماتی، شرکتهای دانشبنیان و ۲ هزار و ۶۱۵ نیاز مرجعیت علمی از سوی ۷۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی ثبت شده است.
سید احمد فاضلزاده اضافه کرد: آستان قدس رضوی با ثبت ۱۰۲ نیاز، شرکت ملی مناطق نقت خیز جنوب با ۹۴ نیاز، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با ۹۱ نیاز و شرکت ملی گاز ایران با ثبت ۷۰ مورد، به ترتیب بیشترین مشارکت را در ثبت نیازهای صنعتی داشتند.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: بیشترین نیازهای ثبت شده از صنایع در حوزه فنی و مهندسی با ۷۶ درصد بوده و پس از آن علوم انسانی با ۱۵ درصد، هنر با چهار درصد، علوم پایه با سه درصد، کشاورزی و منابع طبیعی با یک درصد بوده است.
فاضلزاده افزود: بیشترین نیازهای مرجعیت علمی در حوزه فنی و مهندسی با ۳۹ درصد، علوم انسانی با ۳۰ درصد، علوم پایه با ۱۴ درصد، کشاورزی و منابع طبیعی با ۱۲ درصد، هنر با سه درصد و دامپزشکی و علوم بهداشت با یک درصد است.