پخش زنده
امروز: -
همزمان با دهه ولایت نشست خبری سالانه امامت به همت بنیاد بین المللی امامت و با محوریت آغاز انتشار یکصد جلد از آثار مدرسه کلامی فقهی لکهنو در محل این بنیاد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام محمدتقی سبحانی رئیس بنیاد بینالمللی امامت این بنیاد را به عنوان یک بنیاد مرجع در عرصه فعالیتهای پژوهشی و آموزشی امامت و ولایت عنوان کرد و گفت: از زمان تاسیس این بنیاد تلاش بر این بوده تا با یک همکاری علمی و جمعی با همه موسسات و مراکز آموزشی که در حوزه امامت و ولایت کار میکنند بتوانیم عقب ماندگیها را در این عرصه جبران کنیم.
وی با تاکید بر ایجاد هم افزایی و مشارکت همه جانبه میان تمامی موسساتی که در عرصه امامت مشغول فعالیت هستند میتوان از انجام کارهای تکراری جلوگیری کرد گفت: برای جمع آوری و انجام پژوهش پیرامون چاپ و انتشار مجموعه مجلدات آثار مدرسه کلامی فقهی لکهنو بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و موسسه کتاب شناسی شیعه با بنیاد بین المللی امامت همکاری کردند تا توانستیم پس از مدتها این آثار را در اختیار پژوهشگران قرار دهیم.
همچنین حجت الاسلام روح الله کاظمی معاون پژوهشی بنیاد بینالمللی امامت با بیان اینکه مسئله امامت یکی از مسائل مهم کلامیست و موضوعات فراوانی را در خود جای داده است افزود: بنیاد بین المللی امامت در قالب پژوهشکده به بحث و بررسی تخصصی مسئله امامت میپردازد؛ و با اشاره به اینکه هر ساله در آستانه عید غدیر یک نشست خبری برای ارائه عملکرد یک ساله این بنیاد برگزار میشود گفت: محوریت امسال این نشست خبری پیرامون فعالیتهایی است که در زمینه کنگره بینالمللی علامه میر حامد حسین انجام شده است.
وی با بیان اینکه شیعه یک سابقه ۱۵۰ ساله در هندوستان دارد گفت شخصیتهای علمی متعددی در این مدت در هندوستان پرورش پیدا کردند و آثار متعددی تولید شده که علامه میر حامد حسین یکی از آنهاست و در این کنگره به معرفی بخشی از این شخصیتها پرداخته میشود.
دبیر کنگره بینالمللی علامه میر حامد حسین با اشاره به آثار تولید شده درباره مدرسه کلامی فقهی لکنو گفت: از بین بیش از یکصد جلد اثر پژوهشی انجام شده، ۱۰ جلد به مرحله چاپ رسیده و در اختیار پژوهشگران قرار گرفته که نشسته امروز برای معرفی این مجموعه آثار است.
وی همچنین در پایان با اشاره به اعلام فراخوان مقالات برای کنگره بینالمللی علامه میرحامد حسین افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که بخشهایی از این مقالات ارزیابی شده و بخش دیگر در حال دریافت و ارزیابی است و امیدواریم در بهار سال آینده بتوانیم این کنگره را برگزار کنیم.
علامه سید میر حامدحسین موسوی کنتوری لکهنوی هندی فقیه، متکلم و ادیب در سدهٔ سیزدهم هجری قمری در هند بود.