انتقاد معاون فرماندار تربت جام از کیفیت پایین پخت نان
معاون فرماندار تربت جام از کیفیت پایین پخت نان که منجر به نارضایتی عمومی در این شهرستان شده است، انتقاد کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداسیما مرکز خراسان رضوی، جعفر باقری در جلسه شورای آرد و نان این شهرستان، یکی از مطالبات جدی مردم این شهرستان را پخت نان باکیفیت دانست و افزود: نانوایان یکی از دلایل کیفیت پایین نان را وزن پایین چانه بیان میکردند که این مشکل هم اخیرا با پیگیری مسئولان تربت جام در استان حل شده و اکنون وزن چانه از ۲۶۰ به۳۴۰ گرم تغییر کرده است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مطالبات مردم، تعطیلات نامتوازن نانوایان در سطح شهر و تعطیلی زیاد نانواییها در روز جمعه بود که با هماهنگی اتحادیه نانوایان این مشکل رفع شد تا شهروندان برای تهیه نان با مشکل مواجه نشوند؛ هر چند اخیرا به دلیل کیفیت پایین گندم وارداتی، آرد مناسبی تحویل نانواییها نمیشود که کارخانه آرد جام حصار باید تدابیر لازم را برای افزایش کیفیت آرد تحویلی به نانوایی اتخاذ کند.
باقری تصریح کرد: دانشکده علومپزشکی در اسرع وقت با استفاده از کارشناسان با تجربه و علمی نسبت به برگزاری همایش علمی و آموزشی به دست اندرکاران تهیه نان اقدام کند تا مشکل کیفیت پایین نان برطرف شود و نارضایتی مردم کاهش یابد.
وی خاطرنشان کرد: نانوایان بعداز آموزش اگر نان بی کیفیت به مردم تحویل دهند قابل پذیرش نخواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام هم در این جلسه گفت: عمده مشکل حوزه آرد و نان، بی کیفیتی نان و افزایش نارضایتی مردم است.
باقر خدادادی افزود: در شهرستان تربت جام، آرد یکسان به نانوایان تحویل میشود و براساس مصوبه استان وزن چانه به ۳۴۰ گرم تغییر یافته که باید اتحادیه نانوایان به این موضوع، ورود و جلسات آموزشی برای افزایش کیفیت نان برگزار کند.
به گفته او، در یک ماه اخیر، با انجام ۲۵ مورد بازدید از نانوایی ها، پنج نانوای متخلف به تعزیرات معرفی و به تعدادی هم تذکر کتبی و شفاهی داده شد.