انتخابات فرصتی برای نقشآفرینی همه گروهها برای تعیین سرنوشت آینده
به گفته کارشناسان سیاسی، با انتخابات ریاست جمهوری، سرنوشت ۸ سال و حتی خیلی بعدتر از آن مشخص می شود پس باید در این زمینه تصمیم عقلانی گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در گفتگوی ویژه خبری که با موضوع میزگردهای تخصصی و مناظرات تلویزیونی برای نامزدهای ریاست جمهوری بود گفته شد با برگزاری میزگردهای تخصصی و مناظرات، تنور انتخابات ریاست جمهوری ضمن داغتر شدن، به انتخاب رئیس جمهور منتخب از سوی مردم، کمک خواهد کرد.
آنچه به وضوح میتوان در ارزیابی مناظرات این دوره از انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد، مساله برگزاری میزگردهای تخصصی است که بسیاری از کارشناسان بر آن تاکید میکنند، تاثیر این میزگردهای تخصصی، بر شکل گرفتن رای نهایی مخاطبان است.
دو تن از استادان دانشگاه در این برنامه به این موضوع و مباحث و مسائل دیگرانتخابات پرداختند در همین زمینه اقای جوانی استاد دانشگاه امام حسین (ع) با شاره به اینکه مناظرات از گذشته بود، اما در این دوره از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، میزگردهای تخصصی با حضور کارشناسان و مشاوران نامزدها برگزار میشود که زمینه رسیدن به حلقههای نخبگانی را فراهم میکند.
این استاد دانشگاه افزود: باید به حلقههای نخبگانی برسیم تا در بدنه جامعه ایجاد نشاط کنند. برخی به دلایل مختلف با صندوق رای قهر کرده اند از ناکارآمدی گرفته تا عملیات روانی دشمن، اما قشر نخبگانی و حلقههای میانی در این انتخابات حساس با شرایط منطقه و رصد شدنهای بین المللی و اتفاق ناگهانی نقش مهمی دارند.
وی اضافه کرد: همانگونه که رهبری گفتند ملت شریف ایران از تهدید فرصت جدیدی ایجاد خواهد کرد همانطوریکه مشاهده میکنیم رسانه فارسی زبان رژیم صهیونیستی، نا امیدی را تبلیغ میکند لذا حتی اگر کسی نظام را قبول ندارد، اما کشورش را دوست دارد باید به پای صندوق رای بیاید.
جوانی گفت: در سال ۱۴۰۱ کدورتهایی پیش آمد و ضعفهایی داشتیم امیدواریم با کنار گذاشتن آن هواداران دست به دست هم بدهند و نامزدها هم پس از مشخص شدن منتخب مردم، تمکین کنند تا قضیه سال ۸۸ پیش نیاید ما در آن سال مشارکت خوبی داشتیم، اما برخی باعث آن اتفاقات و لشگر کشی خیابانی شدند و زمینه باز شدن پای دشمن در کشور فراهم شد.
وی اظهارداشت: هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه وقت آمریکا رسما در کتاب انتخابهای سخت، اعلام کرد ما آماده بودیم ایران را به عنوان یک قدرت منطقهای قبول کنیم و رهبری گفتند نامه فدایت شوم نوشته بودند بعد از انتشار این نامه سیگنالهایی دریافت کردیم که تا انتخابات ریاست جمهوری صبر کنید وپس از اتفاقات سال ۸۸، ما پیچ تحریمها را سفت کردیم و لذا آن جنگ اقتصادی تمام عیار بر مردم ما تحمیل شد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه مشارکت بالا طمع دشمن را ضعیف میکند. افزود: بخشی از مشکلاتی که در سال ۱۴۰۱ با آن مواجه شدیم به انتخابات ۱۴۰۰ برمی گشت و مردم دلخوری داشتند، اما آنچه مهم است تحلیلگران خارجی باید متوجه باشند اگرچه مردم گاهی دلخوریهای دارند، اما نظام را قبول دارند.
بگفته جوانی حدود ۲۰ درصد جامعه اتصال رسانهای اش با ما قطع شده و فقط اخبار دست چین شده به دست شان میرسد؛ لذا جهاد تبیین اینجاست و حواس مان به خانواده و اطرافیان مان باید باشد. بنشینیم با هم گفتگو کنیم، زیرا اثرش از فضای مجازی و شبکههای مجازی بیشتر است.
وی اظهارداشت: دشمن مدام در پی القای این مسئله است که در بخش اقتصاد ما قوی و توانا نیستیم، کشورها یا رقیب و یا رفیق ما هستند و فلذا با مناسبات درست بعنوان مثال مانند پیمانهای شانگهای و بریکس و با توجه به ظرفیتهای اقتصادی کشور، چشمانداز اقتصاد ایران بسیار روشن است.
رحمانی دیگرمهمان برنامه گفتگوی ویژه خبری هم گفت: صحنه انتخابات با مناظرات تحت تاثیر قرار م یگیرد و مخاطبان را درگیر میکند فلذا مخاطب به تشخیص میرسد.
این استاد دانشگاه افزود: نسل z با شبکههای اجتماعی متولد شده اند و اعتمادشان بیشتر به فضای مجازی و با نسلهای ما متفاوت است و با موضوع جدید مثل هوش مصنوعی مواجه هستیم فلذا باید برای این نسل برنامه ریزی اصولی داشت.
وی با بیان اینکه مشارکت یکی از موضوعات اصلی امروز کشور است، اضافه کرد: مشارکت با حضور حداکثری عزت مان را بدنیا نشان میدهد و با این میزان مشارکت میتوان به مقبولیت رسید.
رحمانی گفت: در بحث سیاست خارجی نیز رهبری در دیدار اخیرشان با آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس گفتند: هیچ دغدغهای نداشته باشید همین سیاست دولت فعلی (شهید رئیسی) را دولت بعدی خواهد داشت.