پخش زنده
امروز: -
برای اولین بار در سیستان و بلوچستان قرار است به زودی طرح تولید نان کامل اجرا و بدین ترتیب نان با سبوس فراوری شده تولید و عرضه شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه تولید نان کامل گفت: ترویج تولید آرد کامل و مصرف نان کامل (سبوس دار) که در مقایسه با سایر نانها میزان بیشتری از ویتامینها، املاح معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند و باعث بهبود کیفیت تغذیه مردم میگردد، از اهداف استراتژیک معاونت غذا و دارو در سال جاری است.
وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها، کاهش خطر سکتههای قلبی، کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع ۲، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک میکند.
صالحی افزود: به منظور بررسی مشکلات و مسائل فنی تولید آرد کامل و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در سطح استان سیستان و بلوچستان کارگروه تولید نان کامل به همت معاونت غذا و دارو زاهدان تشکیل شد.
وی عنوان کرد: این کارگروه با حضور نمایندگان ارگانهای مرتبط با تولید نان از جمله اداره کل استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، اداره کل صمت، استانداری، انجمن صنفی تولید آرد و اتحادیه نانوایان تشکیل و اولین جلسه هم اندیشی آن در محل معاونت غذا و دارو زاهدان برگزار شد و مقرر گردید جهت بهره مندی هم استانیهای عزیز از فواید مصرف نان کامل، تولید آرد کامل با حمایت اعضای این کارگروه در آینده نزدیک در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
صالحی زاده گفت: برای اجرایی شدن این طرح نیاز به مشارکت همه دستگاههای متولی و مشارکت فعالین اقتصادی هستیم.