پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران : برق ۹۰ دستگاه اجرایی دولتی، بانکها و موسسات پر مصرف از طریق کنتورهای هوشمند از راه دور ،قطع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران گفت : ده روز اخیر برق ۹۰ دستگاه اجرایی دولتی، بانکها و موسساتی که به مصوبه هیأت وزیران در خصوص کاهش مصرف عمل نکردند از طریق کنتورهای هوشمند از راه دور قطع شده است.
سید کاظم حسینیکارنامی با بیان اینکه براساس مصوبه هیأت وزیران تمام ادارات دولتی و غیردولتی، موسسات و بانکها موظف هستند ۳۰ درصد از ساعات اداری برق را نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ کاهش دهند، تصریح کرد: در غیر ساعت اداری (۱۳ به بعد) ادارات و بانکها باید ۷۰ درصد برق را کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان دستگاههای دولتی و غیردولتی خبر داد و خاطرنشان کرد: به صورت خودکار بعد از ساعت اداری اگر ۷۰ درصد بار مصرف برق را کنترل نکنند، برق دستگاهها خودکار قطع میشود.
حسینیکارنامی با بیان اینکه برق دستگاههایی که به این قانون عمل نکردند از طریق کنتورهای هوشمند از راه دور قطع می شود افزود: در صورت قطعی ش برق،الاترین مقام ادارات باید با مراجعه به شرکت توزیع برق متعهد شوند تا الگوی مصرف را رعایت کنند و در غیر این صورت مجدد برق آنها قطع میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران اظهار داشت: بهمنظور جلوگیری از قطعی و برای رسیدن برق به همه مشترکان توجه به امر صرفهجویی در انرژی مسئله مورد تأکیدی است که از دستگاهها و مردم درخواست میشود نسبت به آن توجه جدی داشته باشند.
حسینیکارنامی افزود: برنامههایی در راستای مدیریت مصرف از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر ابلاغ شده تا دستگاههای اجرایی، نهادهای عمومی و غیردولتی نسبت به مدیریت و کاهش مصرف برق اقدام کنند و بتوانیم از پیک بار تابستان امسال عبور کنیم.
وی تصریح کرد: برخی دستگاههای اجرایی و ادارات نسبت به مصوبه هیأت وزیران در خصوص کاهش مصرف بیتوجه هستند که در این زمینه به آنها تذکراتی داده شده است و در صورت تکرار و عدم رعایت، نسبت به قطع برق آنها اقدام میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اینکه اکنون ۶۱.۵ درصد از کنتورهای برق مشترکان این شرکت به صورت مکانیزه قرائت میشود خاطرنشان کرد: قرائت مکانیزه کنتورها شامل قرائت کنتورهای دیجیتالی با پروب و قرائت کنتورهای آنالوگ با پردازشگر تصویری است و از مزایای این روش می توان به کاهش هزینه های قرائت، افزایش دقت قرائت، جلوگیری از هدر رفتن انرژی و زمان و به روزرسانی اطلاعات مشترکین اشاره کرد.