پخش زنده
امروز: -
تولید و استفاده از صنایع دستی کاربردی، نماد عینی تحقق شعارسال، جهش تولید با مشارکت مردم و رونق اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: با توجه به استقبال خریداران داخلی و خارجی از صنایع دستی کاربردی، تولید این نوع صنایع دستی افزایش یافته است.
نوراله عبداللهی افزود: یک سوم از ۶۰۲ رشته صنایع دستی ثبت شده در یونسکو مثل مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم فیروزه کوبی، منبت و سفال بومی استان اصفهان است که بیشتر این محصولات، در خارج از کشور، خواهان زیادی دارد.
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی کاربردی در خارج از کشور هم خواهان زیادی دارد افزود: دست بافتههای داری، ظروف سفال، پارچه قلمکار و محصولات چوبی و فلزی مثل مینا و از جمله ظروف غذاخوری، قهوه خوری و شکلات خوری عمده محصولات صادراتی صنایع دستی استان اصفهان به خارج از کشور است.
عبداللهی اضافه کرد: ارزش صادرات صنایع دستی استان اصفهان، پارسال بیش از دو برابر افزایش یافت و به ۱۵ میلیون دلار رسید.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی استان اصفهان با تبریک ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی به هنرمندان صنایع دستی گفت: صنایع دستی، زبان گویای هنر و فرهنگ پیشینیان و ابزاری برای نمایش هویت یک منطقه و زمینه ساز اشتغال و بهبود معیشت، رونق تولید و چرخش چرخ اقتصاد است.
استان اصفهان بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند صنایع دستی دارد که بیش از نیمی از آنها شناسنامه دار هستند.