پخش زنده
امروز: -
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در دویست و چهل و دومین جلسه شورا از محلهگردی در محله شهید دستغیب در منطقه ۹ تهران به اعضای شورا گزارش داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در دویست و چهل و دومین جلسه شورای شهر تهران گفت: منطقه ۹ به دلیل وجود میدان آزادی و فرودگاه امام و محلات اصیل و قدیمی از مناطق مهم به شمار میرود و مسائل و مشکلاتی دارد که وقتی از کالبد آن عبور میکنیم، خود را نمایان میکند.
ناصر امانی با بیان اینکه در کل ناحیه ۲ منطقه ۹ تعداد ۱۸۹ پلاک در حال نوسازی است که بیشتر در این دوره در حال انجام است و پیمانکاران درباره زمان صدور پروانه همچنان اعتراض دارند و ۴ سال برای دریافت پروانه دوندگی کردند.
عضو شورا ، معابر کوچک و تیرهای برق مزاحم و مشکلات زمان بر شدن حفاری فاضلاب در این منطقه را از جمله مشکلات ساکنان برشمرد و گفت: وجود ۷۰ تیر برق با وضع خطرناک در معابر علاوه بر مزاحمت در تردد، ممکن است با سقوط به جان و مال مردم آسیب بزند، ضمن اینکه برای نظافت معابر نیز مشکل ایجاد کرده و هرچند هماهنگیها بین شهرداری و شرکت برق انجام شده، اما متأسفانه پیکنیها رها شده و درخت کنار تیر برق نیز در خطر خشک شدن قرار گرفته است.
عضو شورا افزود: در طرح جدید نگهداشت شهر، یک پیمانکار باید از ۱۱ شب تا ۶ صبح معابر سه منطقه را پاکسازی کند، وقتی تفکیک پسماند را نیز به همین پیمانکار واگذار کنیم، دست پاکبانان پلاستیکهای بزرگی میبینیم که در حال جمعآوری پسماند خشک برای پیمانکاران هستند و قراردادها کاملاً حجمی است و هیچ الزامی برای حضور نیروهای انسانی در منطقه وجود ندارد. ناصر امانی، وجود باکسهای مربوط به اداره برق را از دیگر مشکلات در محلات دانست و افزود: شهرداری منطقه هم موضوع را پیگیری کرده، اما نتیجهای حاصل نشده است.
ناصر امانی وضع نگهداشت درختان در منطقه را نگرانکننده دانست و افزود: جمعآوری نخاله اطراف درختان و هرس نشدن در زمان مناسب، درختان را تهدید میکند. عضو شورا در پایان از توزیع آسفالت در معابر منطقه ۹ قدردانی و بر تسریع صدور پروانه برای نوسازی بافت فرسوده و جمعآوری تیرهای برق مزاحم در محله دستغیب تاکید کرد.
شهردار منطقه ۹ نیز در ادامه این نشست گفت: بیشتر مشکلات موجود به شرکت آب و فاضلاب و اداره آموزش و پرورش برمیگشت و ما تاجایی که توانستیم برای انجام وظایف اقدام کردهایم.
محمد رحیم مرتضوی افزود: شیب مناطق ۲ و ۵ به سمت منطقه ۹ است و در زمان بارندگی، آب جاری به سمت منطقه ۹ میآید و متاسفانه شبکه فاضلاب آن تکمیل نشده است.
شهردار منطقه ۹ گفت:شرکت آبفا قبوض سنگین برای ما صادر میکند، اما ما مجوز حفاری به آنها میدهیم بدون اینکه ریالی بپردازند.
محمد رحیم مرتضوی، وجود املاک قولنامهای و نبود امکان تأمین پارکینگ برای ساختمانها را از معضلات نوسازی در منطقه ۹ برشمرد و افزود: وجود معارضان از جمله تیرهای برق نیز در این خصوص چالشساز است و باعث شده نوسازی سرعت کمتری داشته باشد.
شهردار منطقه ۹ افزود: مرتب اعلام و مکاتبه کردهایم که تیرهای برق مزاحم جمعآوری شود، اما متأسفانه همکاریهای لازم از ادارات مربوطه را شاهد نیستیم.
در ادامه دویست و چهل و دومین جلسه شورای شهر تهران، اعضای شورا با تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران موافقت کردند.
رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در دفاع از یک فوریت لایحه دریافت مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران گفت: بر اساس برنامه چهارم برای ارائه این لایحه و تاسیس سازمان گردشگری به مدت دو سال است که پیگیر هستیم و رفت و برگشتهایی صورت گرفته و اختلافنظرهایی درباره آن وجود داشت.
مهدی علوی افزود: لایحه از هولدینگ به سازمان گردشگری تغییر پیدا کرد البته معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران نیز نزدیک به دو ماه پیش اعلام کرده بود که لایحه ارسال شده است و امروز از طریق معاونت برنامهریزی به دست شورا رسید.
عضو شورا با اشاره به در پیش بودن تابستان گفت: هر چقدر این لایحه سریعتر تعیین تکلیف شود از ظرفیت این سازمان بهره خواهیم برد و امور موزهها و حتی شهر بازیها نیز مشروط به راهاندازی این سازمان است. در نهایت یک فوریت لایحه مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران با اکثریت آرا به تصویب رسید.
همزمان با دویست و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرسی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هم بررسی و تصویب شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هنگام بررسی این گزارش گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران باید درباره تعیین تکلیف دعاوی له و علیه در رابطه با حادثه ساختمان پلاسکو در مراجع قضایی اقدام و گزارش آن ارائه شود که البته این اقدام توسط سازمان مدیریت بحران انجام شده است.
احمد صادقی افزود: باید تکلیف پولشویی سازمانها هم مشخص شود تا مشمول مجموعهها نشود و شماره گذاری املاک نیز توسط اداره کل مجامع صورت بگیرد تا این املاک تعیین تکلیف شوند.
مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران هم در این نشست گفت: در حادثه پلاسکو، احکامی تعیین و برای سازمان آتش نشانی و شهرداری جرائمی تعیین شد و سازمان مدیریت بحران کمترین جریمه را به میزان ۱۵۰ میلیون تومان داشت که اقدامات آن انجام شده و از حسابرسی سال ۱۴۰۲ خارج میشود.
علی نصیری افزود: سازمان ملک خاصی ندارد، اما تکلیف شماره گذاری املاک در سازمان املاک انجام خواهد شد و مدارک و اسناد اموالی که در دوره قبل و دوره ششم خریداری شده، وجود دارد و موارد کاملاً مشخص است.
مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران گفت: بازپس گیری پایگاههای مدیریت بحران صورت گرفت و مقاوم سازی پلها و ایمن سازی گودها و تکمیل تجهیزات آواربرداری با حمایت این دوره از مدیریت شهری انجام شد.
وی افزود: پولشویی از سازمانها و شرکتها فراتر است و باید در شهرداری تهران نرم افزارها تهیه و موارد بررسی شود و سازمانها و شرکتها نمیتوانند این اقدام را انجام دهند ما دورههایی در این خصوص برگزار کردیم، اما تا زیرساختها در شهرداری فراهم نشود، نمیتوانیم کاری انجام دهیم.
در دویست و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرسی سازمان بهشت زهرا برای سالهای مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هم با ۱۵ رأی موافق تأیید شد.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هنگام بررسی این گزارش گفت: سازمان بهشت زهرا معاف از مالیات است، اما از سال ۱۳۹۵ به بعد سازمان امور مالیاتی این سازمان را مکلف به پرداخت مالیات کرده است و با توجه به این موضوع باید پیگیریهای لازم برای تعیین تکلیف مالیات صورت بگیرد.
محمد جواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا نیز گفت: بدهیهای شهرداری تهران به سازمان بهشت زهرا رفت و برگشتهای زیادی داشته و ۳۸۰ میلیارد تومان بدهی ثبت شده که معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری قول پرداخت آن را داده است.
همزمان با دویست و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرسی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برای سالهای مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بررسی و با حداکثر آراء موافق تأیید شد.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران در حاشیه برگزاری دویست و چهل و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران، از ورود دستگاههای سبک و سنگین به ناوگان آتشنشانی پایتخت تا هفتم مهر خبر داد.
قدرتالله محمدی با اشاره به روند کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن در پایتخت، گفت: پیش از این تعداد ساختمانهای ناایمن ۱۲۲ ساختمان بود که اسامی آنها به دستگاه قضایی ارسال شد.
وی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته از سوی شهرداری تهران و همراهی و همکاری دستگاه قضایی، تعداد ساختمانهای ناایمن کاهش پیدا کرده و هم اکنون تعداد آنها به ۷۱ ساختمان رسیده است.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد: دستگاه قضایی درباره ۷۱ ساختمان ناایمن نیز پیگیریهایی کرده تا بتوانیم تا پایان سال تعداد بیشتری از آنها ایمنسازی شوند.
قدرت الله محمدی افزود: در بین ۷۱ ساختمان ناایمن، مراکز درمانی، بیمارستانی، تجاری، مسکونی، انباری، دولتی و غیردولتی هستند که همانطور که با حکم قضایی باید تا پایان سال برای ایمنسازی ساختمانهای خود اقدام کنند. محمدی تأکید کرد: طبق هماهنگیهای صورت گرفته خودورهای دوکابین حریق وارداتی به زودی وارد مجموعه آتشنشانی خواهند شد.