امروز: -
هر ساله از اوایل اردیبهشت ماه، کاشت نشاء برنج در شالیزار‌های استان گیلان آغاز می‌شود و تا خرداد ماه ادامه دارد. نشاء کاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن نشاء (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده توسط شالیکاران در زمین کشت می‌شود. برنج ایرانی که در کشور ایران نیز برای تهیه وعده‌های غذایی مهم و اصلی استفاده می‌شود، بیشتر در استان‌های گیلان و مازندران (در حدود ۸۰ درصد) کشت می‌شود. البته این محصول در سال‌های اخیر در استان‌هایی مانند اصفهان، خوزستان و گلستان هم کشت می‌شود. گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیر کشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.
عکاس :آزاده عزیزیان
تاریخ : ۱۴۰۳/۰۳/۲۰ - ۰۸:۰۷
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha