پخش زنده
امروز: -
اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بعد از تایید صلاحیت، ۲۲ خرداد اعلام و ۸ تیر انتخابات برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: از تاریخ ۱۰ خرداد در ۱۰ مقطع، اقداماتی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باید انجام شود که اولین آن تشکیل هیئتهای اجرایی مرکزی و شهرستانها است و در آن فرماندار ۳۰ معتمد انتخاب کرده و آنها هم از بین خود ۸ نفر اعضای حقیقی و ۵ نفر اعضای علی البدل انتخاب میکنند.
طالبی افزود: ثبت نام داوطلبان به صورت متمرکز و حضوری در وزارت کشور از ۱۰ خرداد شروع شده و تا ۱۴ خرداد انجام میشود و روند تأیید صلاحیت داوطلبین از ۱۵ تا ۲۱ خرداد انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۲۲ خرداد اسامی نامزدها توسط وزارت کشور اعلام میشود ، گفت: نامزدها از ۲۳ خرداد تا ۶ تیر فرصت تبلیغات دارند؛ ۷ تیر ممنوعیت تبلیغات است و در نهایت چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیر در سراسر کشور برگزار میشود.
رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی با بیان اینکه حد نصاب کسب آرا در این دوره ۵۰+۱ است ، گفت: اگر نامزدی موفق به کسب این حد نصاب از آرا نشد انتخابات به دور دوم کشیده شده و یک هفته بعد از آن مجدداً برگزار میشود.
طالبی با بیان اینکه خراسان جنوبی آمادگی صد در صدی برای برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری را دارد، افزود: برنامهریزیهای لازم برای آموزش اعضای شعب و کاربرها پیش بینی شده، نمایندگان فرماندار و اعضای شعب مشخص و استعلامات لازم گرفته شده است.
وی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری امکان استفاده از ظرفیتهای دولتی به جز صدا و سیما وجود ندارد و این موضوع به مدیران دستگاههای اجرایی، نهادها و مؤسسات دولتی ابلاغ شده تا هیچ استفادهای از امکانات دولتی توسط نامزدها و اعضای ستاد آنها صورت نگیرد.
رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی گفت: در این دوره مدارک لازم برای رأی دادن، کارت ملی یا شناسنامه است و ایرانیهای مقیم خارج از کشور نیز میتوانند با گذرنامه، رأی دهند.
وی با بیان اینکه تاکید شده مجریان و ناظرین برگزاری انتخابات بر محور قانون عمل کنند، افزود: این افراد باید قانون مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند تا هیچ ایرادی بر کار وارد نشود.
طالبی درخصوص زیرساختهای برگزاری انتخابات هم گفت: بحث زیرساختها در برگزاری انتخابات بسیار حائز اهمیت است از این رو، دستگاههای احراز هویت برای استعلامات وجود دارد و از فرمانداران خواسته شده تا مجدد شعب اخذ رأی را بررسی کنند تا مشکل زیرساختی برای ارتباط تلفنی و مالی در شعبهها نباشد.