پخش زنده
امروز: -
۳ هزار۸۰۰تن گوشت مرغ بهداشتی در کشتارگاههای طیور شهرستان فریمان تولیدشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، گفت: در اردیبهشت سال جاری ۳ میلیون ۸۰۰ هزار کیلوگرم گوشت مرغ، تحت نظارت شبکه شهرستان تولید شده است.
دکتر سید حبیب حسینی افزود:میزان یاد شده تحت نظارت کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه و ناظرین بهداشتی این شبکه، تولید شده است.
حسینی، گفت: ناظرین بخش دولتی این شبکه بصورت مستمر بر تولید گوشت مرغ نظارت داشته و این مهم نشان از اهمیت بالای نظارت دامپزشکی، بر کیفیت گوشت مرغ تولیدی در راستای تامین بهداشت سفره مردم دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی فریمان افزود: با توجه به نظارت دقیق کارشناسان این شبکه بر واحدهای تحت نظارت دامپزشکی و حساسیت این نهاد بر کیفیت محصولات تولید شده از نظر رعایت موازین بهداشتی، در هنگام تهیه گوشت مرغ و گوشت قرمز به برچسب دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضاء و ظاهر محصول دقت کنند.