پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: حل مشکلات فنی و ارتقای توان رزمی، نیازمند همکاری میان نیروهای مسلح و نخبگان دانشگاهی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار سیاری در آیین اختتامیه بیست و سومین دوره جامعهپذیری نخبگان وظیفه کشوری که در مرکز آموزشی ۰۱ شهدای سرباز نیروی زمینی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت و سالروز میلاد با سعادت امام رضا (ع) و نیز فرارسیدن سالروز پیروزی غرورآفرین نیروهای مسلح کشور در عملیات بیتالمقدس (آزادسازی خرمشهر)، اظهار داشت: پیروزی در عملیاتهای غرورآفرین و درخشانی نظیر عملیات بیتالمقدس جز با ازخودگذشتگی، ایثار و پیشگامی سربازان نخبه در عرصههای مختلف آفندی و پدافندی امکانپذیر نبوده و حفظ تمامیت ارضی کشور، مرهون دلاورمردیها و جانفشانیهای این عزیزان است.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به برخی از مهمترین ویژگیهای عملیات بیتالمقدس گفت: آمادهسازی و فراهم کردن شرایط برای انجام این عملیات به فاصله یک ماه پس از اتمام عملیات موفق و عزتبخش فتحالمبین، وحدت و انسجام میان تمامی نیروهای مسلح و نهایتاً به رخ کشیدن قدرت جمهوری اسلامی در اجرا و پیادهسازی تاکتیکهای متعدد عملیاتی، از جمله ویژگیهای برجسته عملیات بیتالمقدس بودند.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: همین ویژگیهای کمنظیر سبب شدند تا نزدیک به شش هزار کیلومتر مربع از اراضی کشور از دست دشمنان بعثی آزاد و بیش از ۱۶ هزار کشته و ۱۹ هزار اسیر از دشمن گرفته شد.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به دستاوردهای مهم عملیات بیت المقدس خاطرنشان کرد: آزادسازی شهر خرمشهر و اثبات توانمندیهای داخلی کشور به تمام جهان و نهایتاً وحدت کلمه و انسجام میان تمامی نیروهای مسلح و آحاد مردم، فارغ از تمامی تفاوتها، از جمله دستاوردهای این عملیات بزرگ بودند که به بازپسگیری مناطق اشغالشده و تحکیم عزت و افتخار کشور منتهی شدند.
امیر دریادار سیاری در ادامه با اشاره به نقش سربازان، بهویژه سربازان نخبه در کسب پیروزیهای دوران دفاع مقدس تأکید کرد: مهمترین سرمایه هر نهاد و سازمانی، نیروهای انسانی آن هستند؛ چرا که به رشد، توسعه و بالندگی آن نهاد و سازمان کمک کرده و در ارتقای توانایی و جایگاه کشور نیز اثرگذار هستند.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه سربازان نخبه، با کسب انگیزههای مضاعف، مهارتهای کاربردی و گام نهادن در مسیر علماندوزی، در خط مقدم توسعه پایدار کشور قرار دارند، افزود: ایجاد اقتدار همهجانبه، جهش علمی و فناورانه کشور و سرفرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی، جز با تلاش و همت دوچندان آنان میسر نمیشود.
امیر دریادار سیاری با تعریف بازدارندگی به عنوان میزانی از قدرت که موجب ممانعت دشمنان از تعدی به کشور و منافع آن شود، گفت: هر اندازه که میزان دانش و اندوخته علمی سربازان بیشتر باشد، به توان ساخت و طراحی تجهیزات و نیز بهرهگیری از فناوریهای بهروز و کارآمد کشور افزوده شده و نیروهای مسلح کشور از توانایی روزافزونی در دفاع از کشور و منافع آن نائل میشوند.
معاون هماهنگکننده ارتش تأکید کرد: نظیر آنچه که پیشتر توسط سربازان و نوابغ نظامی در دوران هشت سال دفاع مقدس برای عبور از تنگناهای لجستیکی و تجهیزاتی در سامانههای پدافندی و هوایی یا ادوات مورد نیاز در نیروی زمینی و دریایی رخ داد، امروز نیز حل مشکلات فنی مهندسی و تاکتیکی، ارتقای بازدارندگی و توان رزمی، نیازمند همکاریهای رو به رشد میان نیروهای مسلح و جریانات نخبگانی دانشگاهی است.
امیر دریادار سیاری بهرهگیری از نیروی انسانی ماهر و استفاده از تجهیزات و ادوات کارآمد و گام برداشتن در مسیر دستیابی به تولید و بومیسازی فناوریهای نظامی مدرن را از جمله راهبردهای نیروهای مسلح کشور دانست و خاطرنشان کرد: دفاع از تمامیت ارضی کشور، توجه به آرمانهای انقلاب و ارزشهای والای آن و نهایتاً پاسداری از حریم ایران اسلامی، نیازمند بهرهگیری از هوش، تجربه، توان عملیاتی و اجرایی سربازان نخبه است.
در پایان این آیین، از تعدادی از سربازان نخبهی مرکز آموزش ۰۱ شهدای سرباز نیروی زمینی ارتش، تقدیر شد.