پخش زنده
امروز: -
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان از تصویب ۹ برنامه عمل باهدف توسعه کسب و کار و اشتغالزایی در استان و حمایت از توسعه خوشه فناوری اطلاعات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی چنانی در جلسه شورای راهبردی که امروز چهارشنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان برگزار شد، با اشاره به ساختار خوشه فناوری اطلاعات گفت: برای این منظور برنامهریزی مدون و مناسبی در سال جاری برای شناسایی و ارزیابی ایدههای نو با قابلیت اجرایی و تاثیرگذار انجام شده است که میتواند راهبردهای زیربنایی را به طور کامل مشخص کند و وارد فاز عملیاتی خواهد شد.
وی با تاکید بر ارزیابی و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت این حوزه افزود: برنامه خوشهسازی کسب و کارهای مرتبط با فناوری اطلاعات از دو سال پیش در دستور کار شورای راهبری قرار گرفت که در این زمینه و برای دستیابی و ارزیابی دقیق این حوزه اقدامات تاثیرگذاری انجام شده است.
چنانی ادامه داد: اجرای پروژه توسعه خوشه ۳ سال زمان نیاز دارد که امسال وارد سال سوم شدهایم و امیدواریم در پایان سال بتوانیم با اقدامات انجامشده اداره امور خوشه را به شبکه فراگیر بسپاریم.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان به ضرورت همکاری با مراکز علمی، آموزشی و فنی و حرفهای اشاره و اضافه کرد: در برنامهریزیها همکاری و ارتباط گسترده با دانشگاهها، مراکز علمی و آموزشی در اولویت قرار گرفته است.
وی درخصوص نحوه برگزاری دورههای آموزشی میگوید: تاکنون چندین دوره مهارت محور، ICT و دیگر رشتهها برگزار شده که نتایج خوبی در بر داشته است.
آقای قاسمی عامل توسعه خوشه فناوری اطلاعات وضعیت خوشه را تشریح و برنامههای عمل را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: این خوشه در ۳ بخش مرتبط با یکدیگر میتواند فعالیتهای خود را به پیش ببرد که هر کدام میتواند بازار جدیدی را پیش رو قرار دهد.
وی به کمبودها و نقصانهای موجود بر سر راه خوشه فناوری اطلاعات استان و نحوه رفع آنها اشاره کرد و افزود: در سطح استان کمبودها و نقصانهای بازار کسب و کار فناوری اطلاعات به طور منطقی شناسایی شدند و دستاندرکاران با برنامهریزیهای انجامشده درصدد مرتفع کردن آن طی سال جاری خواهند بود.
محمود نایل، رییس اتحادیه رایانه و کافی نت اهواز نیز به خریدهای خارج استانی ادارات دولتی و شرکتهای بزرگ میگوید: یکی از اصلیترین معضلی که در روند شکلگیری خوشه وجود دارد این است که اغلب دوائر دولتی و شرکتهای بزرگ مجبور هستند اقلام مورد نیاز خود را از سامانه تدارکات دولت تامین کنند.
وی افزود: شرکتهای موجود در خوزستان به دلیل هزینههای سنگین مازاد به تناسب دیگر استانها توان رقابت با شرکتهای خارج از استان را ندارند.