• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۹۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
آذربایجان غربی » اقتصادی
فرماندار میاندوآب تأکید کرد:

لزوم تسریع در راه‌اندازی نمایشگاه عرضه نهال

فرماندار میاندوآب گفت: در روند راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال و احداث باغ مادری در شهرستان میاندوآب باید تسریع شود.

لزوم تسریع در راه‌اندازی نمایشگاه عرضه نهال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدرضا رضایی در اولین جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی شهرستان میاندوآب که امروز برگزار شد با اشاره به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بخش کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: کشاورزی در میاندوآب از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و نیازمند توجه ویژه است.

فرماندار ویژه میاندوآب افزود: میاندوآب یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات کشاورزی استان بوده و اشتغال و اقتصاد بخش قابل‌توجهی از شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.

وی با تأکید بر توجه ویژه به بخش کشاورزی، گفت: جهت ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه، باید بخش کشاورزی موردتوجه ویژه قرار گیرد.

رضایی با تأکید بر توسعه کشاورزی مدرن و دانش‌بنیان نمودن فعالیت‌های کشاورزی، تصریح کرد: استفاده از روش‌ها و فناوری نوین و دانش روز در بخش کشاورزی باید موردتوجه قرار گرفته و کشاورزی مدرن توسعه یابد.

فرماندار ویژه میاندوآب هم چنین با بیان اینکه این شهرستان قطب نهال است، افزود: در روند راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه نهال و احداث باغ مادری در شهرستان میاندوآب باید تسریع شود.

توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی ضروری است

در ادامه این جلسه معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار میاندوآب با بررسی روند اجرای مصوبات جلسات گذشته شورای هماهنگی بخش کشاورزی شهرستان، گفت: شهرستان میاندوآب دارای ظرفیت‌های بالایی برای ارتقای بهره‌وری و توسعه بخش کشاورزی است.

علیرضا بیرامی با تأکید بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی شهرستان، افزود: انجام اقدامات لازم در راستای تخصیص حقابه بخش کشاورزی شهرستان بر اساس محاسبه میزان آب تحویلی به شبکه آبیاری دشت میاندوآب از سد شهید کاظمی، با لحاظ نمودن برداشت‌های غیرمجاز، تلفات و هدررفت آب در طول مسیر انتقال آب ضروری است.

وی گفت: ارتقای کیفیت و بازارپسندی محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات تولیدات کشاورزی، یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی، ارتقای ضریب مکانیزاسیون در منطقه، توسعه کشاورزی پایدار و خاک‌ورزی حفاظتی نیز باید موردتوجه قرار گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار میاندوآب هم چنین خواستار معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بخش کشاورزی شهرستان، در راستای افزایش اعتبارات تخصصی به بخش کشاورزی و ارتقای سهم اشتغال بخش کشاورزی در شهرستان اتخاذ شد.

لزوم آماده‌سازی به‌موقع مراکز خرید تضمینی غلات

هم چنین معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بخش کشاورزی شهرستان، اظهار کرد: تعامل سازنده و همکاری ارگان‌ها و عوامل دخیل در امر خرید تضمینی محصول کلزا و گندم تولیدی زارعین شهرستان ضروری است.

رضا مقدم افزود: بر برنامه‌ریزی منسجم و اصولی جهت آماده‌سازی به‌موقع مراکز خرید تضمینی شهرستان، اتخاذ تدابیر لازم برای تحویل محصولات راهبُردی تولیدی در میاندوآب به‌ویژه کلزا و گندم، به مراکز خرید این شهرستان‌ها نیز باید موردتوجه باشد.

وی از حمایت‌های فرمانداری شهرستان از بخش کشاورزی و تعامل و مشارکت سازنده ادارات و ارگان‌های مرتبط با این بخش خصوصاً مدیریت بانک کشاورزی، امور منابع آب و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، در راستای جذب اعتبارات موردنیاز برای طرح‌های کشاورزی، تأمین آب موردنیاز برای محصولات کشاورزی و سوخت واحدهای تولیدی و ماشین‌آلات خودگردان کشاورزی نیز تقدیر و تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)