پخش زنده
امروز: -
۳۱۵ کارآموز اشتغال در زندان بوکان در ۲۳ دوره آموزشی و مهارتی شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در این جلسه که با حضور خیرین کارآفرینان و جمعی از مسئولین شهری و استانی برگزار شد ، رحمانی رییس اداره زندان بوکان از برگزاری ۲۳ دوره کلاس آموزشی و مهارتی برای ۳۱۵ کارآموز اشتغال در زندان این شهرستان با همکاری اداره میراثفرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان فنی حرفهای خبر داد.
رحمانی تصریح کرد: زندان بوکان در سال ۱۴۰۲ بهعنوان مرکز اشتغال پایلوت در سطح کشور معرفی شد که این افتخار ناشی از همگرایی و اراده و انگیزه مسئولین ادارات و کارآفرینان و خیرین شهر بوکان بوده است.
وی افزود: توسعه نظام حرفهآموزی و اشتغال زندانیان از جمله مهمترین اقدامات اصلاح و تربیتی است که مورد تأکید قرار گرفته و به صورت جدی در دستور کار سازمان زندانها و بطبع زندان بوکان قرار دارد.
در ادامه این جلسه،فتحی مدیر کل زندانهای استان، به شکلگیری اشتغال پایدار و مولد در زندان، توجه به اشتغال پس از آزادی زندانی و رفع مشکلات خانواده آنان، تعامل بخش خصوصی در توسعه اشتغال زندانیان، استفاده از ظرفیتها و تجربیات کارآفرینان و خیرین این حوزه، از جمله مواردی بود که در سخنان ایشان مورد تاکید قرار گرفت.
صنعتی فرماندار بوکان نیز ظرفیت و ساختارهای شهرستان به جهت اشتغال زایی برای این قشر آسیب پذیر در جامعه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: برنامههای تدوین شده از سوی فعالین اقتصادی و صنعتی در جهت اشتغال باید تسهیل شود تا شاهد رشد روند اشتغال زندانیان در سطح شهرستان بوکان باشیم.
ماموستا عباس احمدی امام جمعه بوکان نیز در این جلسه گفت؛ یکی از اولویتهای چند سال گذشته سازمان زندانها، اشتغال و حرفهآموزی است و ارتقای بسترهای لازم در این حوزه، زندانی و خانواده وی را به درآمد پایدار میرساند.
وی با اشاره به سال مزین به شعار حمایت از تولید با مشارکت مردم بر حمایت و حضور رؤسای ادارات و مسئولین در واحدهای تولیدی مردممحور بهمنظور رسیدگی و رفع مشکلات این واحدها و توسعه هرچه بیشتر اشتغال تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، دادستان بوکان در خصوص اشتغال زندانیان اظهار کرد: متأسفانه دلیل ارتکاب جرم و بزه توسط بخش عمدهای از زندانیان را میتوان در نبود اشتغال در بوکان است و شاخصهای اشتغالزایی در بوکان نمرههای پایینی را نشان میدهد که همین موضوع در نهایت ناهنجاریهایی را سبب میشود.
علی زاهد افزود: لازم است مدیران شهرستانی در حوزه اشتغالزایی اقدامات جهادی را انجام دهد و همچنین با شناسایی و معرفی زندانیان مستعد و کاربلد در صنعت، این اشخاص ضمن معرفی به کارگاهها و اماکن صنعتی و تولیدی مشغول کار شوند.
وی با اشاره به دخیل بودن ادارات در تسهیل روند ایجاد کارگاههای تولیدی و کارآفرینی در شهرستان، خواستار هماهنگی و تعامل اداری شهرستان در پروسهٔ اشتغالزایی زندانیان با دو هدف کاهش بیکاری در سطح جامعه و نیز افزایش بازگشت جامعهٔ زندانیان به آغوش جامعه شد .
در پایان از فعالین ،کارآفرینان و مربیان فنی و حرفه ای که در زمینه اشتغال و آموزش فنی و حرفه ای زندانیان تقدیر شد .