پخش زنده
امروز: -
اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با سبک پخت غذاهای دریایی در شهرستان گلشن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،دهقان رئیس شیلات شهرستان گلشن گفت: برگزاری این جشنواره ها میتواند در توانمندسازی بانوان و افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها مؤثر و سلامتی را برای خانوادهها به ارمغان آورد.
وی افزود: این جشنواره با حضور بیش از ۴۰ نفر از بانوان و فرهنگیان شهرستان برگزار و غذاهای متنوعی از جمله شامی ماهی، کوکوماهی و کتلت ماهی طبخ شد.
وی ادامه داد: شهرستان گلشن دارای استعداد و ظرفیت منحصر به فردی در زمینه آبزی پروری و پرورش انواع ماهیان گرمابی است و هم اکنون ۳۴ باب استخر پرورش ماهی در حوزه شهرستان وجود دارد و با توجه به منابع آبی پایدار موجود در دشت مک سوخته شرایط مناسبی برای توسعه فعالیتهای شیلاتی در منطقه فر اهم است.