پخش زنده
امروز: -
رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: این نمایشگاه یک رویداد بزرگ ملی - فرهنگی در راستای ترویج جدی فرهنگ کتاب و کتابخوانی برای توجه خانوادهها به خصوص کودکان و نوجوانان به موضوع کتاب است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور در برنامه صبحگاهی سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: بیش از چهارصد برنامه معرفی کتاب و کتابخوانی، معرفی کتاب های جدید و جمع خوانی در بخش های مختلف مصلی امام خمینی (ره) از جمله بخش کوشک کتاب در محیط شبستان ، سرای بین الملل، سرای کتب آموزشی و دانشگاهی و کودک و نوجوان برگزار می شود.
وی در مورد ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران افزود: فضای کشور در این مدت کتابی است و مردم درباره کتاب می بینند و می شنوند و برنامه های بسیاری در این خصوص ساخته می شود و فرصت مناسبی است تا بیشتر درباره کتاب گفتگو شود.
آقای احمدوند در خصوص شعار «بخوانیم و بسازیم» نمایشگاه کتاب امسال گفت: در راستای ترویج و تبیین این شعار بخش های مختلفی در برپایی نمایشگاه به ما کمک می کنند که از جمله این نهاد ها رسانه ملی است که شایسته تقدیر و قدردانی است.
وی با بیان اینکه شعار بخوانیم و بسازیم به معنای مقدمه ساختن است و ساختن باید مبتنی بر خواندن باشد افزود : با همکاری مجموعه های شهری و شهرداری برای نمایش این شعار در سراسر تهران و همین طور در بخش های دیگر کشور تلاش شد تا از طریق رسانه ها و تبلیغات محیطی این اعلان را در معرض دید مردم قرار دهیم.
احمدوند درباره تفاوت نمایشگاه کتاب امسال با سال های گذشته گفت: حضور گسترده و مشتاقانه ناشران در این نمایشگاه یکی از تفاوت های اصلی به شمار می رود به گونه ای که در بخش ناشران عمومی، کودک و نوجوان،کمک آموزشی، خارجی و بین الملل و ناشران دانشگاهی استقبال ویژه ای را شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه تقریباً همه ظرفیت نشر کشور در نمایشگاه حضور دارند افزود: به دلیل تنوع موضوعی و حوزه هایی که ناشران به آن می پردازند، نمایشگاه امسال کم نظیر است و مخاطبان با هر سلیقه ای می توانند کتب مورد نظر خود را تهیه کنند.
احمدوند درباره آغاز به کار نمایشگاه مجازی در یک روز مانده به افتتاح نمایشگاه کتاب گفت: همزمان شدن نمایشگاه حضوری و نمایشگاه مجازی از دیگر ویژگی های این دوره است تا همه مردم کشور بتوانند با مراجعه به نشانی ketab.ir (کتاب دات آی آر) کتاب های مورد نظر خود را سفارش دهند و دریافت کنند.
رئیس نمایشگاه کتاب در خصوص برگزاری برنامه های فرهنگی نمایشگاه افزود: رونمایی ها، گرامیداشت نویسندگان و اهل قلم، جلسات نقد و بررسی کتاب ها و بزرگداشت چهره های فرهنگی کشور از جمله این برنامه ها است که به همت ناشران برگزار می شود.
وی در مورد همزمان شدن نمایشگاه این دوره با دهه کرامت گفت: جشن کرامت و اجتماع بزرگ دختران، آیین نقاره زنی و بخش های ویژه چایخانه ویژه آستان مقدس امام رضا (ع) از جمله برنامه هایی است که در فضای نمایشگاه برگزار می شود و سایر برنامه های فرهنگی که فضای مناسبی را برای حضور مردم و خانواده هایشان فراهم می کند.
یاسر احمدوند در خصوص ابعاد بین المللی نمایشگاه افزود: بیش از 50 هزار عنوان از 100 ناشر خارجی در نمایشگاه ارائه می شود که تخفیفات مناسبی برای خریداران در نظر گرفته ایم که حدود 30 درصد توسط نمایشگاه و حدود 15 درصد آن توسط ناشران ارائه شده است و با نرخ گذاری ارز دولتی، آثار به قیمت مناسبی در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی گفت: یمن میهمان ویژه نمایشگاه کتاب امسال است و با توجه به قرابت های دیرینه تمدنی فرهنگی بین ایران و یمن که حتی به پیش از اسلام برمی گردد، امیدواریم حضور همدلانه ای برای شناخت بیشتر دو ملت از همدیگر داشته باشیم.
احمدوند افزود: ناشران یمنی ضمن غرفه آرایی و میزبانی از بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی با دعوت از چند چهره فرهنگی کشورشان به نمایشگاه، سعی دارند فرهنگ خود معرفی کنند و قرار است در بخش های متعدد، آثاری که ناشران و نویسندگان ایرانی درباره یمن و موضوعات یمن تحلیل کرده اند رونمایی و معرفی کنند.
رئیس نمایشگاه کتاب گفت : نمایشگاه امسال در فضایی به مساحت 150 هزار متر مربع و با حضور بیش از هزار و 600 ناشر میزبان مراجعان خواهد بود ودر در بخش بین الملل که بیش از 50 میهمان حضور دارند از ایران شناسان برجسته و پژوهشگران مربوط به حوزه های ایران نیز شرکت می کنند.
سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 19 تا 29 اردیبهشت در مصلی تهران همه روزه از ساعت 10 صبح تا 8 شب و در پنجشنبه و جمعه تا ساعت 22 میزبان علاقمندان است.