پخش زنده
امروز: -
گیلان با تولید ۱۲ تن خاویار در سال رتبه نخست تولید این ماده خوراکی ارزشمند و مقوی را در کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ گیلان با تولید حدود ۱۲ تن خاویار در سال رتبه نخست تولید این ماده خوراکی ارزشمند و مقوی را در کشور و با تولید ۲ هزار و ۲۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری در هر سال، رتبه دوم را در این خصوص به خود اختصاص داده است.
مردم گیلان در تولید این مواده غذایی از دریای خزر مشارکت جدی دارند.
خبرنگار صدا وسیما در سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گرفته، گوشهای از تلاشهای یک پرورش دهنده ماهیان خاویاری در یکی از روستاهای تالش را به تصویر کشیده است.