پخش زنده
امروز: -
۵۰ مقاله در نشستهای تخصصی همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت تجارت و حمل و نقل دریایی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر ارائه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دبیر علمی همایش بینالمللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس گفت: همزمان با روز ملی خلیج فارس همایش بین المللی با عنوان تاریخ، فرهنگ و تمدن این آبراه بین المللی به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
حمید اسدپور افزود: از مجموع ۱۵۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش ۵۰ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.
وی گفت: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.
اسدپور افزود: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشورها است.
وی بیان کرد: ۱۰ پژوهشگر خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش در این همایش حضور داشتند.
اسدپور گفت: هدف همایش ایجاد و اتخاذ تدابیری برای ورود و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در حوزه بازرگانی و حمل و نقل دریایی خلیج فارس است.
وی ادامه داد: این همایش بر ضرورت توجه بسیار جدی به تجارت دریایی از یک سو و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل دریایی از طریق توسعه زیرساختها در بنادر و جزایر خلیج فارس تاکید دارد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس در همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس همگفت: خلیج فارس دارای یک موقعیت استراتژیک است و همین موقعیت باعث شده تا مزدوران همیشه به آن چشم داشته باشند.
آقای مدرسی افزود: وجود دانشگاه خلیج فارس در مجاورت آبهای خلیج فارس برای این دانشگاه رسالت مهم اجتماعی را با خود از زمان تاسیس تا کنون به همراه داشته است و همیشه تمام تلاش جامعه دانشگاهی خلیج فارس برای زنده نگه داشتن و تفهیم کردن نام و جایگاه خلیج فارس بوده است.
وی ادامه داد: حضور دانشگاه خلیج فارس در مجامع علمی بین المللی، دانشگاهها و دانشبنیانها خود نشان از تعهدی است که به این آبراهه استراتژیک دارد.
محقق و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز نیز در همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با اشاره به تفاوت تجارت سبک و سنگین گفت: خلیج فارس در بخش تجارت سنگین بسیار استراتژیک است و باید مورد توجه قرار گیرد.
عبدالرسول خیراندیش اکید کرد: ما برای ایجاد ثروت و اقتدار باید تجارت جهانی گذشته را احیا کنیم.