پخش زنده
امروز: -
با حضور استاندار در شرق اصفهان، بیش از ۵۰ مصوبه لازمالاجرا با هدف توسعه و آبادانی اتخاذ شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ استاندار اصفهان در پایان بازدید از مناطق براآن شمالی و جنوبی، قهجاورستان، زیار و دیگر شهرها و مناطق شرق، در نشست شورای اداری مشترک استان گفت: بازدید از طرحهای نیمه تمام، نقاط حادثهخیز و بررسی چالشهای حوزه کشاورزی و صنعتی از جمله مواردی بود که در این سفر در دستور کار قرار گرفت.
سید رضا مرتضوی تعداد مصوبات اخذ شده در نشست شورای اداری استان را بیش از ۵۰ مورد دانست و افزود: این مصوبات لازم الاجرا به منظور رفع چالشها و توسعه شرق شهرستان اصفهان اتخاذ شد.
وی ادامه داد: تلاش شد این مصوبات در بخشهای مختلف با زمانبندی مشخص تصویب شود تا در موعد مقرر با به ثمر رسیدن آن شاهد رشد و آبادانی مناطق شرق استان باشیم.
استاندار اصفهان افزود: همچنین رفع نقاط حادثهخیز، اصلاح هندسی مسیرها، ایمن سازی و نصب علایم، روکش آسفالت، تعیین تکلیف طرحهای کشاورزی نیمهتمام، تکمیل طرحهای حوزه ورزش و جوانان، توجه ویژه به مسائل آموزشی و بهداشت و درمان نیز از جمله مفاد مصوبات شورای اداری استان در این نشست بود.
وی گفت: دیدار و ملاقات مردمی از دیگر برنامههای شورای اداری استان در شرق شهرستان اصفهان بود و بیش از ۸۰ نفر از مردم این منطقه توانستند مسائل و مشکلات خود را با اعضاء شورای اداری مطرح کنند.
سیدرضا مرتضوی گفت: مسائل و چالشهای سایر مناطق شهرستان اصفهان نیز در سفرهای آینده بررسی و در خصوص آن تصمیمگیری خواهد شد.