بهره برداری از ۶ واحد نان کامل در ایلام
با حضور مسئولان استان ایلام ۶ واحد تولید نان کامل در مرکز استان به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام در آیین بهره برداری از ۶ واحد پخت نان کامل در استان گفت: هدف از ایجاد این نانواییها ارتقاء سطح سلامت جامعه، کاهش ضایعات نان و کاهش عوارض ناشی از مصرف نان سفید است.
شهریار عباسی با عنوان اینکه در صورت استقبال از این نان تعداد مراکز پخت نان کامل در استان افزایش مییابد افزود: تا اطلاع بعدی نان کامل با قیمت نان سفید به شهروندان عرضه میشود
وی تاکید کرد: نان کامل بر خلاف نان سفید که سبوس آن جدا میشود، سرشار از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها است.
گفتنی است بیش از ۶۰۰ نانوایی در استان ایلام مجوز فعالیت دارند.
آدرس و اسامی نانواییهایی که در سطح شهر ایلام نان کامل پخت می کنند:
۱-نانوای سنگک جوادرضاییبلوارصدوقی ،روبه روی استانداری
۲-نانوای بربری روح اله رضایی نژادمیدان دادگستری، مصلای جنوبی، بالاتر از بیمارستان زاگرس، نبش کوچه شاهد۴
۳-نانوای تافتون افتخار نوریان ابتدای بلوارصدوقی
۴-نانوای ساجی تربت ابراهیمی بلوار امام علی، جنب مدرسه فاطمیه، خیابان شریعتی، کوچه آسایش
۵-نانوای تافتون سارا پاکزاد، میدان کشوری، خیابان آیت الله حیدری، روبه روی بانک صادرات، نان پاکزاد
۶-نانوای تافتون روح اله ایدی زاده، شادآباد، خیابان ابوذرغفاری، بن بست ارغوان، نان ایدی زاده