پخش زنده
امروز: -
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اجرای طرح طبخ غذاهای دریایی در مناطق کمبرخوردار استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی جواد گوزلی در برنامه طبخ غذایهای گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو، بر اهمیت مصرف غذاهای دریایی و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذاهای دریایی در آذربایجان شرقی حدود ۸ کیلو گرم است که این میزان در کل کشور ۱۴ کیلوگرم بوده و از این نظراستان ما در رتبههای پایین مصرف قرار دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذاهای گونه آبزی در استان خبر داد و افزود: در این راستا در هر ماه در یکی از روستاهای کم برخوردار استان، برنامه طبخ و عرضه غذاهای گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ ۳۰۰ پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش اموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم.