پخش زنده
امروز: -
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: رمز موفقیت، استفاده از توانایی محققان مستعد استان در افزایش کیفیت و کمیت تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، در حاشیه مراسم روز گندم و نان در ایستگاه تحقیقات بذر روستای بایع کلا شهرستان نکا ضمن تبریک روز ملی گندم و نان به محققان، کارشناسان و کشاورزان حاضر در مراسم اظهار داشت: به سهم خود از اقدامات گسترده صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تشکر میکنم، اما در استان مازندران میبایست مقاومت گندمهای تولیدی در برابر رطوبت و بارندگی افزایش پیدا کند تا کشاورزان ما در مناطق کوهستانی متضرر نگردند.
وفائی نژاد افزود: ما خبرهترین کارشناسان و تحصیلکردگان علوم کشاورزی را در استان داریم و نیازمند به این هستیم با اتکا به توانایی آنها و دانش محققان کیفیت گندمهای تولیدی در استان را به درجهای از کیفیت برسانیم که بتوان بدون اختلاط با گندمهای مرغوبتر به یک آرد مناسب برای تهیه نان ماکول رسید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به فرمایشان مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار داشت: بخش عمدهای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایه گذاری و تولید میشود، به هدر میرود و این یک معظل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزشهای لازم و برنامه ریزی مناسب میتوان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن گردید.