جرایم قاچاق آب در خواف بازدارنده نیست
نیاز صنایع بزرگ فولادی و پلاسریِ خواف به آب و از طرفی بازدارنده نبودن جرایم در این زمینه، موجب افزایش متخلفان در زمینه آب شده است.
مهدی سالاری افزود: نیاز صنایع بزرگ فولادی و «پلاسری» به آب و از طرفی بازدارنده نبودن جرایم در این زمینه، موجب افزایش انگیزه متخلفان در حفر چاه غیرمجاز و یا انتقال و فروش آب به صورت تانکری شده است.
وی ادامه داد: انتقال آب تانکری صرفا با مجوز اداره منابع و پس از اقدامات اداری امکان پذیر است که طبق هماهنگی به عمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب و فرماندهی انتظامی شهرستان خواف، هر تانکر و ماشین حمل آب بدون مجوز به پارکینگ منتقل می شود.
رئیس اداره امور منابع آب خواف با اشاره به توقیف تانکر ۱۲ هزار لیتری غیر مجاز در حال آبگیری از علمک غیرمجاز نصب شده در سایت شهرک صنعتی «خرگرد» این شهرستان در روزهای گذشته تصریح کرد: این تانکر با هماهنگی مراجع قضایی و دادستان عمومی و انقلاب خواف توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
وی بیان کرد: مجوز عرضه این آب تنها برای استفاده از کارگاههای مستقر در شهرک صنعتی خرگرد بوده ولی این تانکر به صورت غیر مجاز اقدام به آب گیری برای فروش آن به صورت قاچاق می کرده است.
سالاری تصریح کرد: به مدیر عامل شهرک صنعتی خرگرد خواف هم تاکید شد که ضمن رعایت موازین قانونی و جلوگیری از آب فروشی، نسبت به جمع آوری علمک غیرمجاز نیز اقدام کند.
مجتمع سنگ آهن سنگان خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ آهن در جهان و تامین کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ آهن در ایران است.
مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.