پخش زنده
امروز: -
دبیر اولین کنفرانس بینالمللی تاب آوری و پایداری انرژی گفت:یونسکو طرح دانشگاه صنعتی شریف برای همکاری علمی با دانشگاه سازمان ملل در حوزه تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی را پذیرفت.
مجید عباسپور دبیر اولین کنفرانس بینالمللی تاب آوری و پایداری انرژی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به تلاش کشورهای مختلف برای جلوگیری از فرآیند گرمایش کره زمین و آثار محیط زیستی ناشی از آن، گفت: در گذشته برخی کشورها دوره عبور از انرژی هستهای را مطرح میکردند، اما با اتفاقات بینالمللی که در دو سال اخیر رخ داد، این کشورها به ویژه آلمان، دوباره مسئله استفاده از انرژی هستهای را مطرح میکنند.
وی افزود: آلمانیهای با استناد به این که فناوری استفاده از انرژی هستهای بروزتر شده و اثرات منفی آن بر محیط زیست کاهش یافته، میگویند که میتوان دوباره به استفاده از این فناوری روی آورد.
عباسپور با اشاره به مسائل مهمی مانند امنیت انرژی و تأمین مالی در حوزه انرژی، گفت: دانشگاه صنعتی شریف میتواند با برگزاری مراسمهایی مانند کنفرانس بینالمللی تاب آوری و پایداری انرژی، زمینههای لازم را در ابعاد علمی و کمک به سیاستگذاری در دولتهای منطقه، فراهم کند.
وی اظهار کرد: در این مراسم مهمانهای متعددی از کشورهای گوناگون از جمله چین و روسیه حضور دارند و تلاش ما بر این است که همکاری خود را با دانشگاه سازمان ملل متحد نیز گسترش دهیم.
دبیر اولین کنفرانس بینالمللی تاب آوری و پایداری انرژی ادامه داد: دانشگاه سازمان ملل در کشور شهر توکیوی کشور ژاپن است و ۱۴ انستیتو (مؤسسه) در کشورهای مختلف دارد؛ پروپوزال (طرحی) را به نمایندگی یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد) در ایران ارائه کردیم که مورد پذیرش قرار گرفت و قرار است کرسی آن تحت عنوان تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی در دانشگاه صنعتی شریف شکل بگیرد.
مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بینالمللی تاب آوری و پایداری انرژی امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) برگزار شد؛ این کنفرانس تا دوم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.
بیشتر بخوانید:
سازمان ملل متحد با تحریمهای یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است