پخش زنده
امروز: -
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: ۳۳ شی تاریخی با تلاش ماموران پلیس شهرستان رودبار از قاچاقچیان کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ ولی جهانی افزود: ماموران کلانتری ۱۱ شهر رودبار، ۳۳ شی تاریخی و فرهنگی را با حکم دادستان رودبار از قاچاقچیان در این شهر کشف و توقیف شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان افزود: این اشیای عتیقه شامل مُهره ، سنگ تزیینی ، ظرفی سفالی با قدمت هزاره اول قبل از میلاد ، مُهر و جامُهری ، سکه مفرغی فلوس ضرب شهر رشت است که در این عملیات کشف شد.
وی گفت: کارشناسان ارزش اشیای عتیقه کشف شده را ۲۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با بیان اینکه حفاظت از آثار تاریخی وظیفه همه افراد جامعه است، از مردم خواست کرد در صورت مشاهده و یا اطلاع از قاچاق اشیای تاریخی، موضوع را به ادارههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان اطلاع دهند.