پخش زنده
امروز: -
۲ و نیم تن مواد غذایی فاسد در زبرخان نابود شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زبرخان گفت: طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و پرتردد از پانزدهم اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین امسال ادامه دارد.
دکتر حامد سلیمانی افزود:تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی برای تامین و حفظ سلامت شهروندان، زائران و مسافران از اهمیت ویژهای برخوردار است که توسط کارشناسان بهداشت محیط در طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان صورت میگیرد.