هم روزه بگیرید هم سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید
دبیر انجمن تغذیه البرزکفت: روزه داران برای تقویت سیستم ایمنی بدن از منابع غذایی حاوی ویتامین A، C، D، E و مواد دارای املاح آهن، روی و سلنیوم استفاده کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، زهرا احدی گفت: روزه داری در ماه مبارک رمضان نه تنها عارضهای برای افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه کمک کننده خوبی برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش پاسخهای التهابی زیان آور و بهبود واکنشهای بدن محسوب میشود.
دبیرانجمن تغذیه البرز افزود: افراد روزه دار برای تقویت سیستم ایمنی لازم است منابع غذایی حاوی ویتامین E، D ، C، A و مواد دارای املاح آهن، روی و سلنیوم را برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی در برنامه غذایی خود در نظر بگیرند.
احدی گفت: روزه داران برای تامین ویتامین A بدن، از انواع سبزی و میوههای زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز، مرکبات و منابع حیوانی مثل زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات کم چرب استفاده و برای دریافت ویتامین D می توانند از ماهیهای چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
او افزود: برای تامین ویتامین E که به عنوان آنتی اکسیدان و تقویت کننده سیستم ایمنی محسوب میشود، میتوانند از روغنهای آفتابگردان و ذرت در طبخ غذا و سبزیجات استفاده و همچنین استفاده از انواع آجیل مانند فندق، گردو و بادام در فاصله بین افطار تا سحر، بسیار موثر است.
او افزود: روزه داران مصرف انواع میوه و سبزیجات مانند کلم، گوجه فرنگی، سبزی خوردن، جوانه گندم، پرتقال، کیوی، لیمو ترش و شیرین را برای تامین ویتامین C فراموش نکنند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای دریافت ویتامینهای خانواده D از مصرف شیر، لبنیات، گوشت، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، مغز دانهها و حبوبات غافل نشوند.